לא מזמן יחרתי כדנית גלובוסה (ויקינג).
היה לצמח שני נקודות צמיחה אחת בוגרת יותר ואחת התחילה לצמוח מהתחתית
וכבר גדלה יפה כמה חודשים.
יש לי תמונה מפוקסלת מלפני היחור. התמונה מתמקדת בכד ובצמח התחתון. החץ האדום מסמן את החלק החום של הצמח הבוגר יותר שלא נמצא בתמונה,
אבל הכד הוא של הצמח הבוגר יותר. הכדים הקטנים יותר בצבע ירוק מצד שמאל וימין שייכים לצמח הצעיר יותר.
כאשר יחרתי את הצמח חתכתי את הצמח הבוגר ולקחתי רק את החלק שעדיין ירוק וטיפלתי בו כרגיל.
וכבר יש תוצאות יפות מאוד. העלים הירוקים גדלו בזמן שעבר מאז שיחרתי אותם.
אבל עם החלק החום (בערך 10 ס"מ אורך) שבכל המקומות שאני קראתי כתוב שזה זבל ואפשר לזרוק לפח.
במקום זה פשוט שתלתי אותו בטטרריום שלי בלי שום טיפול מיוחד ולא ממש ציפיתי ששום דבר יקרה.
אבל אולי בכל זאת?
אתם תגידו לי עם אני הוזה.
היה לצמח שני נקודות צמיחה אחת בוגרת יותר ואחת התחילה לצמוח מהתחתית
וכבר גדלה יפה כמה חודשים.
יש לי תמונה מפוקסלת מלפני היחור. התמונה מתמקדת בכד ובצמח התחתון. החץ האדום מסמן את החלק החום של הצמח הבוגר יותר שלא נמצא בתמונה,
אבל הכד הוא של הצמח הבוגר יותר. הכדים הקטנים יותר בצבע ירוק מצד שמאל וימין שייכים לצמח הצעיר יותר.
כאשר יחרתי את הצמח חתכתי את הצמח הבוגר ולקחתי רק את החלק שעדיין ירוק וטיפלתי בו כרגיל.וכבר יש תוצאות יפות מאוד. העלים הירוקים גדלו בזמן שעבר מאז שיחרתי אותם.
אבל עם החלק החום (בערך 10 ס"מ אורך) שבכל המקומות שאני קראתי כתוב שזה זבל ואפשר לזרוק לפח.במקום זה פשוט שתלתי אותו בטטרריום שלי בלי שום טיפול מיוחד ולא ממש ציפיתי ששום דבר יקרה.
אבל אולי בכל זאת?
אתם תגידו לי עם אני הוזה.