שאלה בקשר להוספת מגבת לכלי רבייה לתולעי קמח

קראתי פה שכמה אנשים מוסיפים לכלים ביחד עם הסובין מגבת שהחיפושיות יטילו עליה את הביצים.
אתם יכולים להסביר לי בקשה על השיטה הזאת?
במה היא עוזרת?

אני עד עכשיו מרבה את התולעי קמח הקטנות והגדולות שלי רק עם סובין ותפוח אדמה,גזר ובונזו,והיתה לי פשוט התרבות אדירה.
מתוך 100 תולעי קמח קטנות שקניתי בתחילה ניהיה לי מיליונים שהייתי חייב למכור עקב צפיפות יתר,
אותו דבר לגבי התולעים הגדולות.
IDAN HAKIMקראתי פה שכמה אנשים מוסיפים לכלים ביחד עם הסובין מגבת שהחיפושיות יטילו עליה את הביצים.
אתם יכולים להסביר לי בקשה על השיטה הזאת?
במה היא עוזרת?

אני עד עכשיו מרבה את התולעי קמח הקטנות והגדולות שלי רק עם סובין ותפוח אדמה,גזר ובונזו,והיתה לי פחות התרבות אדירה.
מתוך 100 תולעי קמח קטנות שקניתי בתחילה ניהיה לי מיליונים שהייתי חייב למכור עקב צפיפות יתר,
אותו דבר לגבי התולעים הגדולות.
אין סבה שתחליף את הדרך שבה אתה מרבה אותם ..

"מה שלא מקולקל -לא מתקנים".

ממוקם בכפר סבא.
ניתן להשיג אותי טלפונית ברוב שעות היממה בין הימים א' לה'.
פלאפון-0507224264
[email protected]

נסיון בגידול זוחלים משנת 1992!
הדרכה ותמיכה לכל אורך הדרך...
קראתי פה שכמה אנשים משתמשים בשיטה הזאת,וחשבתי אולי היא יכולה לשפר את ההתרבות או להיות מועילה באיזה שהוא דרך.
אשמח אם תסבירו לי.

והייתי רוצה לדעת מה אורך החים של חיפושיות מהסוג הקטן והגדול?
IDAN HAKIMקראתי פה שכמה אנשים משתמשים בשיטה הזאת,וחשבתי אולי היא יכולה לשפר את ההתרבות או להיות מועילה באיזה שהוא דרך.
אשמח אם תסבירו לי.

והייתי רוצה לדעת מה אורך החים של חיפושיות מהסוג הקטן והגדול?
אני מעולם לא השתמשתי בשיטה הזו,אלא נטו מזון יבש ולעיתים ירק {ואני מן הסתם מגדל זחלים בהצלחה כבר יותר מעשור} אז לא יודע לומר לך מה היתרונות\חסרונות ,אם ישנם בכלל, של השיטה עם המגבת...

ואני אף פעם האמת לא התעמקתי בכמה זמן החיפושיות חיות...העיקר שהן מטילות לא מעט בתקופה הזו :D .

ממוקם בכפר סבא.
ניתן להשיג אותי טלפונית ברוב שעות היממה בין הימים א' לה'.
פלאפון-0507224264
[email protected]

נסיון בגידול זוחלים משנת 1992!
הדרכה ותמיכה לכל אורך הדרך...
כמו שיובל רשם, חלק מרבים בשיטה עם המגבת, וחלק בלי. אני מישתמש בידיוק כמוך, ויש לי גם פיצוץ אוכלוסין.
החיפושיות יטילו אותה כמות ביצים עם מגבת או בלי מגבת.
הבעיה היא שבמידה ולא שמים מגבת אז חלק מאוד גדול מהביצים שמוטל על הסובין יאכלו ביחד איתו על ידי הזחלים שכבר בקעו ואז בסופו של דבר ה"תפוקה" הכוללת של הזחלים תרד. זה כל הסיפור.