אוסקר, האיגואנה המקסימה בשכונה...

את החמודה הזו קיבלתי לפני כשבועיים..
היא בת 3.5 שנים..גדלה מביבי חופשיה בבית,גדלה בצורה מושלמת {שנים שלא ראיתי איגואנה כזו שלמה פיזית}..כל האצבעות שלמות,זנב מקורי ושלם..קוצים בריאים וגדולים,זנב וירכיים שמנות ביותר..מושלמת!

ואופי שאין דברים כאלו..גם,שנים לא נתקלתי באיגואנה בגודל כזה עם אופי כזה..

הבעלים שלה ביקשה ממני לקחת אותה תחת חסותי מכיוון שהיא לא יכולה {בצער רב}להרשות לעצמה לטפל בה יותר,אז היתה פרידה עצובה שם בת"א ,אבל מאז היא אצלי ומאושרת מאוד...ומטיילת חופשית מהיום שהגיעה בדירה שלי, ישנה במקום קבוע וכל בוקר כשאני קם אני מוצא אותה באותה נקודה-על החלון {מאחורי הרשת} משתזפת..
היא אפילו הספיקה לבחון את אחד מהדקלים בחצר 😄 ..

שלשום היא ישבה על אחד העציצים בפוזה של דוגמנית,היתי חייב לצלם -

השם אוסקר אגב הוא שלה מבייבי,והחלטתי לשמור אותי {למרות שקשה לי ואני פונה אליה הרבה כ"איגי" :D }

תודה שקראתם והסתכלתם!

לילה טוב

ממוקם בכפר סבא.
ניתן להשיג אותי טלפונית ברוב שעות היממה בין הימים א' לה'.
פלאפון-0507224264
[email protected]

נסיון בגידול זוחלים משנת 1992!
הדרכה ותמיכה לכל אורך הדרך...
יובל היא מדהימה.. :)

עכשיו היא תהיה מאושרת מתמיד (:
היא באמת מדהימה. אבל לא הבנתי, היא פשוט מסתובבת חופשייה בבית?! אין לה כלוב משלה? אתה לא מפחד שהיא תברח לך? או שפשוט הבנתי לא נכון...
עמית ברמק
האלבום שלי-
amit baהיא באמת מדהימה. אבל לא הבנתי, היא פשוט מסתובבת חופשייה בבית?! אין לה כלוב משלה? אתה לא מפחד שהיא תברח לך? או שפשוט הבנתי לא נכון...
כן,פשוט מטיילת ברחבי הבית וכשאני משגיח אז גם בחצר...
היא רגועה ביותר,לא זזה הרבה מהחלון כשהיא בבית וכשבחצר אז מהסטנד שעליו מונחת.. אני ממש לא דואג,כל עוד כמובן כשהיא ללא השגחה אז היא גם ללא אפשרות להעלם [בית סגור,רשתות בחלונות]-אני לא דואג...

ממוקם בכפר סבא.
פלאפון-0507224264
[email protected]

ממש יפה!!!
איזה גודל הוא?
אני גם איתחדשתי היום באחד כזה :D
youval osman
amit baהיא באמת מדהימה. אבל לא הבנתי, היא פשוט מסתובבת חופשייה בבית?! אין לה כלוב משלה? אתה לא מפחד שהיא תברח לך? או שפשוט הבנתי לא נכון...
היא רגועה ביותר,לא זזה הרבה מהחלון כשהיא בבית וכשבחצר אז מהסטנד שעליו מונחת.. אני ממש לא דואג,כל עוד כמובן כשהיא ללא השגחה אז היא גם ללא אפשרות להעלם [בית סגור,רשתות בחלונות]-אני לא דואג...
אתה לא חושב שכדאי לשים אותה לפחות בלילה באיזה כלוב קטן ומרופד? לא יודע, זה לא מפחיד אם היא במיקרה תברח בגלל חלון שלא נסגר בטעות?
זה לא שאני אומר שאתה בנאדם לא אחראי ואני בטוח שאתה יודע מה אתה עושה, אבל הייתי הולך על עיניין הכלוב ליתר ביטחון...

יש לי שלוש שאלות שאני אשמח עם תענה לי עליהם:
- מה תעשה בחורף איתה? תשתמש באותה שיטה או שתשים מנורות?
- איפה היא מטילה צואה? כלומר, היא לא מחרבנת על הריצפה? כי זה נראה לי סיוט כל פעם לנקות... 🙄
- איפה היא ישנה בד"כ?

תודה! ושוב, היא מדהימה ביותר!
עמית ברמק
האלבום שלי-
amit ba
youval osman
אתה לא חושב שכדאי לשים אותה לפחות בלילה באיזה כלוב קטן ומרופד? לא יודע, זה לא מפחיד אם היא במיקרה תברח בגלל חלון שלא נסגר בטעות?
זה לא שאני אומר שאתה בנאדם לא אחראי ואני בטוח שאתה יודע מה אתה עושה, אבל הייתי הולך על עיניין הכלוב ליתר ביטחון...

יש לי שלוש שאלות שאני אשמח עם תענה לי עליהם:
- מה תעשה בחורף איתה? תשתמש באותה שיטה או שתשים מנורות?
- איפה היא מטילה צואה? כלומר, היא לא מחרבנת על הריצפה? כי זה נראה לי סיוט כל פעם לנקות... 🙄
- איפה היא ישנה בד"כ?

תודה! ושוב, היא מדהימה ביותר!
אתה יכול להיות רגוע...החלון סגור כי אני דואג שכך יהיה...אגב,איגואנות פעילות יום ולכן בלילה היא ממש לא תזוז לשום מקום.
יש לה גם היום בימי הקיץ החמים פינה מחוממת בלילה {כי אני לא אמנע מעצמי מיזוג} אז בטח שבחורף תהיה לה {במקום נורה קרמית קטנה בלילות הקיץ,נורת מרקיורי ויפור גדולה בימי החורף +קרמית ללילות}.

הפינת שינה הקבועה שלה היא מדף שלם והיא ישנה כמו תינוקת שמאוד נוח לה {גם כשאני מדליק אור באמצע הלילה היא לא פוקחת עין} .
אני כידוע לך עובד עם הזוחלים שלי באופן יומיומי ולכן ממילא אני כל היום "רודף" אחריהם בטיפולים וניקיונות..אז עוד חתיכת צואה של עוד איגואנה לא באמת משנה לי 😎 .. ולא,לא סתם על הריצפה,היא משום מה מעדיפה את הקרמיקה שבמקלחת {מה שמקל עלי את הניקיון}.

תהיה בטוח שלאיגואנה הנ"ל יש את החיים הטובים ביותר שהיא יכלה לדרוש..שום דבר לא נחסך ממנה.. דירה שלמה לטייל בה, מזון קנוי מירקני הסביבה כל יום, חשיפה בכל פינה לUV ויחס חם מכל בני הבית שהיא מאוד נהנית ממנו.
:)

ממוקם בכפר סבא.
פלאפון-0507224264
[email protected]

נחמד לשמוע, אבל מה זה נורת מרקיורי ויפור? סוג של מנורת UV? או ספוט?
תודה.
עמית ברמק
האלבום שלי-
amit baנחמד לשמוע, אבל מה זה נורת מרקיורי ויפור? סוג של מנורת UV? או ספוט?
תודה.
זו נורה שמשלבת בין חימום לקרינת UV-
http://www.uvguide.co.uk/mercuryvapourlamps.htm

נורות מעולות לשימוש בחללים גדולים \כלובים גדולים.

ממוקם בכפר סבא.
פלאפון-0507224264
[email protected]

איגואנה מהממת, ואיזה קוצים יש לה כמו דינוזאור. :)