את החמודה הזו קיבלתי לפני כשבועיים..
היא בת 3.5 שנים..גדלה מביבי חופשיה בבית,גדלה בצורה מושלמת {שנים שלא ראיתי איגואנה כזו שלמה פיזית}..כל האצבעות שלמות,זנב מקורי ושלם..קוצים בריאים וגדולים,זנב וירכיים שמנות ביותר..מושלמת!
ואופי שאין דברים כאלו..גם,שנים לא נתקלתי באיגואנה בגודל כזה עם אופי כזה..
הבעלים שלה ביקשה ממני לקחת אותה תחת חסותי מכיוון שהיא לא יכולה {בצער רב}להרשות לעצמה לטפל בה יותר,אז היתה פרידה עצובה שם בת"א ,אבל מאז היא אצלי ומאושרת מאוד...ומטיילת חופשית מהיום שהגיעה בדירה שלי, ישנה במקום קבוע וכל בוקר כשאני קם אני מוצא אותה באותה נקודה-על החלון {מאחורי הרשת} משתזפת..
היא אפילו הספיקה לבחון את אחד מהדקלים בחצר 😄 ..
שלשום היא ישבה על אחד העציצים בפוזה של דוגמנית,היתי חייב לצלם -

השם אוסקר אגב הוא שלה מבייבי,והחלטתי לשמור אותי {למרות שקשה לי ואני פונה אליה הרבה כ"איגי" :D }
תודה שקראתם והסתכלתם!
לילה טוב
היא בת 3.5 שנים..גדלה מביבי חופשיה בבית,גדלה בצורה מושלמת {שנים שלא ראיתי איגואנה כזו שלמה פיזית}..כל האצבעות שלמות,זנב מקורי ושלם..קוצים בריאים וגדולים,זנב וירכיים שמנות ביותר..מושלמת!
ואופי שאין דברים כאלו..גם,שנים לא נתקלתי באיגואנה בגודל כזה עם אופי כזה..
הבעלים שלה ביקשה ממני לקחת אותה תחת חסותי מכיוון שהיא לא יכולה {בצער רב}להרשות לעצמה לטפל בה יותר,אז היתה פרידה עצובה שם בת"א ,אבל מאז היא אצלי ומאושרת מאוד...ומטיילת חופשית מהיום שהגיעה בדירה שלי, ישנה במקום קבוע וכל בוקר כשאני קם אני מוצא אותה באותה נקודה-על החלון {מאחורי הרשת} משתזפת..
היא אפילו הספיקה לבחון את אחד מהדקלים בחצר 😄 ..
שלשום היא ישבה על אחד העציצים בפוזה של דוגמנית,היתי חייב לצלם -

השם אוסקר אגב הוא שלה מבייבי,והחלטתי לשמור אותי {למרות שקשה לי ואני פונה אליה הרבה כ"איגי" :D }
תודה שקראתם והסתכלתם!
לילה טוב
ॐ

ממוקם בכפר סבא.
ניתן להשיג אותי טלפונית ברוב שעות היממה בין הימים א' לה'.
פלאפון-0507224264
[email protected]
נסיון בגידול זוחלים משנת 1992!
הדרכה ותמיכה לכל אורך הדרך...

ממוקם בכפר סבא.
ניתן להשיג אותי טלפונית ברוב שעות היממה בין הימים א' לה'.
פלאפון-0507224264
[email protected]
נסיון בגידול זוחלים משנת 1992!
הדרכה ותמיכה לכל אורך הדרך...