רוצה לקנות נחש פעם ראשונה

אוקיי אני רוצה נחש ויש לי כמה שאלות
כמה יעלה לי כל הסיפור של כרכן תירס יעני תינוק ואמרו לי שלא צריך טרריום רק כזה כלי קטן בנתיים...כמה זה יעלה?
ועם זה מסריח למה יש בעיה של ריח כי הוא הולך להיות בחדר שלי ועם יש ריח זה קצת בעיה
מתי העונה שמוכרים אותם שהם מטילים ביצים?
כמה זמן הוא חיי?
איזה עורך והווי הוא מגיע

תודה :)
ron|kingמישהווו :(?
כרכן תירס צריך לעלות בסביבות ה-250 או 350 יש מופעים קצת יותר יקרים אבל בערך זה המחיר...
הטרריום שלו צריך להיות לפי גודלו שהוא קטן הוא צריך כלי קטן ושהוא יגדל לאט לאט הוא יצטרך כלי יותר גדול (בערך 3\2 מגודל הנחש)......
גודלו הסופי של הנחש יהיה בסביבות ה1.30 מ בממוצע והוא לא יהיה נחש עבה במיוחד.
אם תנקה את הטרריום\אקווריום שלו לא תיהי לך בעיה של רייח בחדר ואם לא תנקה אז תיהיה טיפה בעיה זה תלוי בך.
שיהיה בהצלחה
הנחשים שלי
https://picasaweb.google.com/108827203561826704872/nfgfCF?authkey=Gv1sRgCPvu8bn29Pm2vQE
בהוסף העניין של הנקיון הוא לא רק לצורך אי ריח אלה לשמירת הנחש מפני מחלות מקום לא עגיני ומלוכלכך מאוד יכול לגרום למחלות לנחש.
אבא ל: זוג בואות מופע סופר סלמון
בואה קשת נקבה
זוג בואות בלונד
כרכן סאן גלאו
קיינג שחור בננה נקבה
איגואנה
טגו קולמביאני
כלב רועה גרמי
כלבת סמוייד ודוברמנית.
וזה לא ניגמר כל הזמן אני מחפש עוד ועוד אני חולה חחח.
ron|kingאוקיי אני רוצה נחש ויש לי כמה שאלות
כמה יעלה לי כל הסיפור של כרכן תירס יעני תינוק ואמרו לי שלא צריך טרריום רק כזה כלי קטן בנתיים...כמה זה יעלה?
ועם זה מסריח למה יש בעיה של ריח כי הוא הולך להיות בחדר שלי ועם יש ריח זה קצת בעיה
מתי העונה שמוכרים אותם שהם מטילים ביצים?
כמה זמן הוא חיי?
איזה עורך והווי הוא מגיע

תודה :)
כרכן תירס צעיר וכל הדרוש לו לתקופת הקיץ, אפשר לסגור בכ- 500 ש"ח ואפילו פחות.
בעוד חודש-חודשיים יתחילו להופיע הודעות למכירת כרכני תירס צעירים.
לנחש אין ריח - להפרשות שלו יש. הנחש מפריש פעם-פעמיים בשבוע ואם תנקה - כמו שכבר כתבו לך - לא יהיה ריח.
כרכן תירס יכול לחיות כ- 20 שנה והוא מגיע לאורך ממוצע של 130 ס"מ.
בואו לבקר בתירסים - www.TIRASIM.co.il
מה אני יעשה אני לא עשיר ואין מי שיעזור לי
יש לי בעיה עם התקציב
טוב לאמשנה לא תיהיה לי ברירה אוותר
וכן (אני יודע שאני יצתרך גוף חימום וטרריום בעתיד לקחתי את זה בחשבון)
אני מאוד רוצה
אבל אין לי מאיפה להביא כסף לזה אני לא ישקר לעצמי ויגיד שאני ישיג כי אין לי מאיפה.....אני ינסה עם יהיה לי אני יחזור לכאן ועד שיהיה לי יהיה כבר פקיעות וחו'
בשביל 500 ש"ח לא צריך להיות עשיר אני בזבזתי על הלטאה הראשונה שלי בסביבות ה1000 ש"ח ואני לא עובד(אני צעיר מידי) פשוט הלוותי מההורים שלי ואחזרתי לאט לאט. חוץ מיזה עם תקנה זוג תוכל גם להחזיר את ההוצאות.
בהצלחה :D

http://www.leopardgecko.com/leopardgeckos.html
למי שיודע לקרוא אנגלית:http://iansvivarium.com/index.php מומלץ+++
חחח תודה אבל אני רוצה בייבי אני רוצה שהם יהיו אצלי מאז שהם קטנים
אז אתה אומר שכדי לי להביא בוגר?
אחי בראסמי זה גם הוצעה עכשיו הרבה יותר גדולה כי לנחש אני צריך לקנות בהתחלה טרריום קטן ב-40 שקל וחשבתי וואלה בנתיים אני יחסוך עוד 600 שקל ויקנה לו גוף חימום טרריום וצמחיייה אבל פה זה אומר לי לקנות עכשיו את הכל וזה וואחד הוצאה אינלי מאיפה להביא את זה כמו שאמרתי כבר אחי :\
תקנה את הדברים הבסיסיים מחסה וקערת מים תמצא לבד אל תקנה חימום תחכה קצת עד החורף ואז ההוצאה תתחלק וזה לא הכל בפעם אחת.. אם ישלך אקווריום גם תוכל לגדל אותו שם במקום לקנות אקווריום
ron|kingאז אתה אומר שכדי לי להביא בוגר?
אחי בראסמי זה גם הוצעה עכשיו הרבה יותר גדולה כי לנחש אני צריך לקנות בהתחלה טרריום קטן ב-40 שקל וחשבתי וואלה בנתיים אני יחסוך עוד 600 שקל ויקנה לו גוף חימום טרריום וצמחיייה אבל פה זה אומר לי לקנות עכשיו את הכל וזה וואחד הוצאה אינלי מאיפה להביא את זה כמו שאמרתי כבר אחי :\
מי אמר לך שצריך עכשיו "את כל זה" ??? כעיקרון לכרכן תירס בייבי כל ההוצאה להתחלה ובתקופת הקיץ זה הנחש(בעונה כ-200 ש"ח רגיל ללא תכונות גנטיות מיוחדות ויקרות), כופסא של חומוס ליטר(עד גיל חודש-חודש וחצי, מסיגים בבית ), אחרי זה 3 ליטר( עד גיל 3-4 חודשים,חינם, מבקשים במסעדות) , מצע -נייר סופג(בבית, מגליל מטבח) ומזון - ולדות עכבר (3 ש"ח יחידה - פעם ל 5 ימים עד גיל 3-4 חודשים , בחנויות חיות)
----------------
ס"כ עד גיל 3 חודשים 240 ש"ח כולל הכל
*אני מאמינה שאחרי 3 חודשים אפשר להרוויח כסף לטרריום וחימום,אביזרים, דקורציות וכ... - שעת עבודה ביום, במשכורת מינימום(20.70), במשך חודשיים ושבועיים = 1138.5 ש"ח - בהחלת מספיק להכל
*זה היה חומר למחשבה, יש לך עוד זמן לחשוה עד לעונת הבקיעות + גידול הראשוני אצל מגדלים
בהצלחה בכל החלתה
הנחשים שלי :
כרכני תירס (שונים)
קינגים (שונים)
מילקים (שונים)
פיתונים מתכדררים
אוקיי תודה =]
אני עדיין ילד ככה ששכר מינימום אצלי זה 17 שקל(בן 16 וחצי) אבל אני במלא מתחיל לעבוד......אז אני בטוח שיהיה לי כסף
יש לי שאלה אולי קצת מטומטמת
כל הנחשים שראיתי היו גדולים מאוד ראיתי פיתון בג'ונגה ג'ונגה שהייתי ילד ראיתי צפע חרמון באזור הצפון ראיתי נחש לא ידוע לי שוחה בירקון וראיתי יותר נכון הכיש אותי נחש צפע ארצישראלי בקייץ
אז אני לא יודע ראיתי את הנחש רק בתמונות והוא ניראה לי ממש קטן זה נכון? אולי זה תמונות רק שהוא בן כמה חודשים אבל ב=90% מהתמונות שראיתי הוא מחזיק אותו בכף היד נכנס כל הנחש וזה ניראה לי ממש קטן זה נכון?זה הגודל המקורי של הנחש או ראיתי אותו רק שהוא בייבי למה ראיתי אתזה ורשום שנת בקיעה וזה לפני שנתיים היה והוא היה ניראה כמו בן חודש

תודה וסליחה על השאלה המטומטמת פשוט זה חשוב לי לדעת
כנרא ראית בייבי או שלא הבנת מתמונה
כרכן תירס בוגר 1.20-1.60
בגיל שנה 60-90 ס"מ
הנחשים שלי :
כרכני תירס (שונים)
קינגים (שונים)
מילקים (שונים)
פיתונים מתכדררים
הרבה אמרו לי שכדי לי לקחת קינג סנייק ולא כרכן?...מה אתם אומרים?