בעיה| איך משכנעים את המשפחה להביא נחש?

שלום
אני מעוניין לגדל נחש מסוג קינג קליפורניה (נחש ראשון).
יש לי בעיה קטנה והיא שאחותי משגעת אותי כל פעם שאני מזכיר נחש.
למישהו יש רעיון איך אני מרגיע אותה וגורם לה להסכים שאני אקנה נחש?
ד"א מותר לי להביא נחש רק בתנאי שהיא גם מסכימה....
בתודה מראש,
כפיר.
תבטיח שתהיה אח טוב וכו'...
בת כמה אחותך ?? יש לה פחד מנחשים או שהיא סתם נגעלת ??
תנסה לנהל איתה שיחה נורמלית בנושא..
היא בת 11 וסתם עושה קטעים של גועל בד"כ כל חייה שאני מביא הביתה בסופו של דבר כובשת את ליבה.......
נחש כנראה לא.... דרך אגב קשה לדבר איתה כל ]פעם שאני מנסה לדבר איתה על נושא שלא מוצא חן בעיניה היא מתחילה עם התקפי זעם ולא שולטת על עצמה.
לפי דעתי ,תישב איתה על המחשב תראה לה תמונות של קינג וסרטונים עליו ביוטיוב. ותסביר לה את ההבדלים, כי יש אנשים שידע שלהם לגבי נחשים הוא אפסי. ואתה יודע מה המחשבות שלה בטח, עם הוא יצא מהכלוב הוא יכיש מישהו מהמישפחה. או יחנוק את הכלב, או החתול. לא חסרים דברים מטומטים שאנשים מוציאים מפה. וחוץ מזה אתה יכול ללכת איתה לפארק זוחלים, או מגדל פרטי עם הרבה ידע וניסיון בגידול נחשים .שיסביר לה עליהים, ויתן לה לגעת ,וללטף. וככה היא תבין שלא כולם ארסיים ,ולא כולם יחנקו אותה במידה ויברחו מהכלוב.
אני אנסה...
אני רק רוצה לציין שכל פעם מדהימה אותי מחדש כמות הדעות הקדומות והסטיגמות של אנשים כנגד החיות שאני מגדל (נחש!?!?!? אני לא באה יותר לבית שלכם!!!!!!!!(סבתא שלי 😄 😄 😄 ))
חחח זה בול מה שסבתא שלי אמרה.
אבל איתקדמתי היא כבר ראתה אותו על הידיים שלי. (בואה קונסטריקטור).
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא יודע איך אני אגרום לגברת אחותי היקרה להסכים לגעת בנחש (למרות שהיא פעם נגעה בקינג סנייק.. :) ..)
שמע כל אחד נגעל ממשהו, נחשים חלק נגעלים חלק מפחדים ורוב האנשים שכאן אוהבים ומגדלים אותם.