איגאונה עזרה בבקשה...

שמעתי שיש אפשרות להביא איגואנה לרמה שהיא לא תפחד מהבעלים שלה ותוכל להתנהג באופן רגוע ולא לפחד ממגע אדם וכו...
איך מביאים איגואנה למצב כזה שהיא יכולה להרגיש בנוח עם מגע בני אדם מבלי לפחד?
אם איגואנה מצליפה איך מרגילים אותה שלא ?? מה הסוד?
שמעתי על אנשים שהאיגאנות שלהם נרדמות עליהם לא מצליפות בקיצור נורא נעימות עם הבעלים שלהם...
איך מביאים איגואנה למצב כזה של אילוף מה הם הדרכים ??
אם מישהוא פה יש לו איגואנה מאולפת מחונכת או מורגלת ... שיכול להסביר לי בפרטים איך מביאים איגואנה שהיתה רגילה לכלוב עם עוד הרבה איגואנות ולא הורגלה מגיל אפס לנוכחות אנשים האם זה אפשרי בכלל??
היא עדין צעירה בערך כבת שנה אם לא פחות ...
רק חשוב שיהיה הרבה מידע מדויק על איך להביא איגואנה למצב של כמעט שלמות בהתנהגות הנוחה לבעלים עם הבעלים שלה...
תודה רבה לכל העוזרים

קודם כל חובה לזכור שבעלי חיים בכללי כמו בני אדם בעלי מזג אוויר ואופי שונה. ככה שהכל תלוי במזגה של האיגואנה שלך.
אם האיגואנה קטנה יחסית עוד אפשרי להרגיל אותה בעזרת האכלה מהיד ככה היא תפחד פחות.
להרגיל אותה ליד כל יום קצת ובהדרגה להעלות את משך ההחזקה והליטוף.
וכמובן לתת לה מאכל שהיא אוהבת כצופ'ר אחרי כל פעם שהיא לא מצליפה ו\או נושכת.
מקווה שעזרתי אלו השיטות שאני יודע עליהן אם יש מישהו שיכול לתקן או להוסיף למידע הזה אשמח בעצמי לדעת.
השיטה הכי טובה כמובן היא להציף במגע תוך כדי חיזוקים טובים(צ'ופרים)
לחשוף אותה גם לחוץ הבית ולמגע של אנשים הזרים לה.
גם איגואנות בוגרות שלא היו חשופות יותר מידי לידיים אפשר להרגיע רק זה תהליך כואב יותר.
[
אחד הדברים שגם חשוב אני חושב זה סבלנות כי לפעמים מתיאסים זה יכול לקחת זמן רב שוב זה תלוי באותו פרט אז סבלנות ולא להתיאש לאט לאט תן לה את הזמן שלא ולא את הזמן שאתה חושב שמספיק לה.
אבא ל: זוג בואות מופע סופר סלמון
בואה קשת נקבה
זוג בואות בלונד
כרכן סאן גלאו
קיינג שחור בננה נקבה
איגואנה
טגו קולמביאני
כלב רועה גרמי
כלבת סמוייד ודוברמנית.
וזה לא ניגמר כל הזמן אני מחפש עוד ועוד אני חולה חחח.