מישהו יודע מהי תוחלת החיים של טרנטולות ממין brachypelma? או יותר ספציפית brachypelma rosea?
תוחלת חיים
eckoboy748מישהו יודע מהי תוחלת החיים של טרנטולות ממין brachypelma? או יותר ספציפית brachypelma rosea?זכר שנה וקצת...
נקבות עד 17 גג.
אני לא יודע כמה זכר רוזאה חי, זה גם משתנה לפני הקצב האכלה, אבל אני משוכנע שזה יותר משנה וקצת - מתוך הגיון..
לי יש זכר אמיליה.. בן שנה וחצי - שנתיים בערך.. שעוד לא הגיע לבגרות ולדעתי תקח לו עוד איזה שנה להגיע לבגרות..
אחרי הנשל בגרות אומרים שיש כמה חודשים ולפעמים מעל שנה לחיות..
ככה שזה כבר יוצא הרבה יותר משנה וקצת, מה גם שלפי מה שידוע לי הרוזאה גדלה פחות מהר מהאמיליה.
😎
לי יש זכר אמיליה.. בן שנה וחצי - שנתיים בערך.. שעוד לא הגיע לבגרות ולדעתי תקח לו עוד איזה שנה להגיע לבגרות..
אחרי הנשל בגרות אומרים שיש כמה חודשים ולפעמים מעל שנה לחיות..
ככה שזה כבר יוצא הרבה יותר משנה וקצת, מה גם שלפי מה שידוע לי הרוזאה גדלה פחות מהר מהאמיליה.
😎
זכרים לרוב חיים בין 3 ל-5 שנים..
לפעמים יותר ולפעמים פחות, תלוי כמה אתה מאכיל אותו..
בכול אופן לא יצא לי להתנסות בגידול המין הזה ספציפית אבל אני יכול להגיד לך בוודאות שזה לא שנה וקצת..
בכול אופן לא יצא לי להתנסות בגידול המין הזה ספציפית אבל אני יכול להגיד לך בוודאות שזה לא שנה וקצת..

.yonatan.Mזכרים לרוב חיים בין 3 ל-5 שנים..או קיי, טעות שלי...
שנה וחצי זה בטוח לא, הזכר שלי בן 5 וקצת וגידלתי אותו מגודל ספיידרלינג... והוא לא מראה אפילו סימני דעיכה (ועדיין אוכל גם)! אך כמובן שהוא הפסיק לגדול, והנשל האחרון היה לפני שנה בערך...
אגב למי שיש נקבה בוגרת מינית שידבר איתי! שמישהו יזדווג עם הבן זקונים הזה לפני שהוא הולך...
אגב למי שיש נקבה בוגרת מינית שידבר איתי! שמישהו יזדווג עם הבן זקונים הזה לפני שהוא הולך...