תערוכת הגופות בחיפה

רציתי לשאול מה דעתכם בנושא ?
בעד נגד?
האם הלכתם?
או כל דבר אחר בנושא

אני באופן אישי רואה בתערוכה הזו משהו חוויתי ומעניין

אתם יכולים להתרשם מהאתר של התערוכה.

http://www.bodyworlds.co.il/default.htm
עוד לא נולד הבן אדם שאני אשלם לו בלשביל לראות אנשים מתים.
אותי זה בכלל לא מעניין,וממש לא "מרתק".
אני מתכננת ללכת בשבת,
מבחינה מוסרית, אני בדילמה,
מבחינת עניין, יש, והרבה.
..כשהגלים מתחזקים,
החזקים מתגלים..
הגראני מתכננת ללכת בשבת,
מבחינה מוסרית, אני בדילמה,
מבחינת עניין, יש, והרבה.
אני ממש חושב כמוך
שמעתי גם תגובות נלהבות
הדעות בנושא שנויות במחלוקת
ציטוט מהאתר:
"מקורם של כל המוצגים - בתורמים אשר בעודם בחיים, תרמו את גופם לצורך הצגתו בתערוכה. מתוך רצון לתרום לחינוך לבריאות ולמודעות הציבור הרחב למערכות השונות של הגוף."

כן בטח, זה אסירים סיניים שנידונו למוות והמשפחות תרמו את האיברים כי אם הם לא היו תורמים הממשלה לא עוזרת במימון קבירה.
ולקבור בן אדם בסין זאת משכנתא.

וחוצמזה-> נראה לי קצת מעניין, אבל ברגע שצריך לשלם, גם ה'קצת מעניין' הזה נעלם לי...
אתה אומר משהו קצת מוזר, לא הייתי בתערוכה אבל ראיתי תמונות ויש שם גופות שלמות, אז אם לקחו אסירים סינים מהסיבה שאתה אמרת זה קצת לא הגיוני.
[ואני לא מתווכח, אני יודע שלקחו אסירים סיניים אבל לא נראה לי שמהסיבה שאתה כתבת]
עמית
Zimerאתה אומר משהו קצת מוזר, לא הייתי בתערוכה אבל ראיתי תמונות ויש שם גופות שלמות, אז אם לקחו אסירים סינים מהסיבה שאתה אמרת זה קצת לא הגיוני.
[ואני לא מתווכח, אני יודע שלקחו אסירים סיניים אבל לא נראה לי שמהסיבה שאתה כתבת]

אתה יכול לקרוא לזה גירסת "קונספירציה".. תמיד צריך שתהיה אחת כזאת.. :)

אני לא יכול לגבות את עצמי חוץ מאשר טקסטים מהאינטרנט שהאמינות שלהם מפוקפקת כמו האמינות של מסע הפירסום של התצוגה.

רק תחשוב אתה לבד אם היית תורם אברים בשביל שמישהו יוכל ללמוד על זה משהו בעתיד......... 🙄
אתה צודק ולא צודק מסתובבת היום תצוגה בעולם שאכן נימצאים שם אסירים סינים אך לא זאת התערוכה הזאת עם אישורים שאנשים תרמו אני אישית לא תהיה לי בעיה לתרום את גופי למדע מהסיבה הפשוטה שעדייף שהמוות שלי יהיה מועיל במשהו.. היום בישראל מחשיבים לגוף האדם הרבה כבוד בעיקר במוות אך העולם אין הרבה שמאמינים בזה ואנשים רואים בזה כדבר חיוני עניין של תרבות במהלך סיבוב התערוכה בעולם והרבה אנשים תרמו חבר שלי מצכ'יה ראה תתערוכה בפראג וראה מאות אנשים עומדים וחותמים שגם הם תרמו
youness