נפל מקן לפני כמה ימים?
מה עשית איתו עד עכשיו? מה הוא אכל?
הוא מנוצה כבר?
הייתי ממליץ לתת אותו לצער בע"ח למישהו שידע איך לטפל בדבר
לא להשאיר אותו אצלך, כי סיכוייו לחיות נמוכים
-DR.PARROT-
מ
מתןכרכנה
יש לו כבר ניצוי כמעט שלם הוא אוכל חתיכות קטנות של בשר אבל רק שאני מכניס לו אותם לתוך הפה ואתמול הוא למד לשתות לבד הוא אצלי כבר שלושה ימים ויש סימנים של התחזקות
ללמוד לעוף יש סיכוי שילמד
למרות שאין לו גורם השראה
(כמו בדר"כ בהחתמת תוכים)
הבעיה היא החזרתו לטבע, אינך יודע כיצד לנהוג על מנת שידע לשרוד בטבע
כמו שציינתי וציינו לפני, גורם זיאולוגי מוסמך זה הפיתרון האידיאלי, גם לגבי תזונה ותנאי מחייה
גם אני מצאתי פעם גוזל של עורב דיי גדול נראה לי הוא היה באמצע שיעורי רחיפה..
ההורים שלו עקבו אחרי והיתה שיירת עורבים מול החלון שלי, אבל היה לו ממש קשה לשרוד בשבי והוא היה פצוע אז גם ההורים שלו לא הכי יכלו לעזור..
הוא שרד תקופה לא ארוכה האמת אז באמת כדי שתתיעץ עם גורם מוסמך כי זה לא כמו תוכי בכלל..
והם חכמים מאוד ולומדים מהר ..
בהצלחה.. :wink:
מ
מתןכרכנה
הוא באמת נורא חכם ולומד ממש מהר שהבאתי אותו הוא בקושי זז ולא אכל ויום למחרת הוא כבר ביקש לאכול ויום אחרי זה הוא למד לשתות לבד והיום הוא כבר מסתובב בכל החדר ומנפנף בכנפיים שלו וקופץ הוא מתחזק משמעותית
לשכן שלי קרה מקרה דומה, הוא עזר לעורב פצוע להחלים, ואכן העורב בא לבקר אותו, זה היה בחג סוכות והוא נכנס אלינו ישר לסוכה בזמן שאכלנו. 😄
כשלא היינו שם הוא היה נלחם עם חתולים מי ישלוט על הסוכה ועל האוכל שהשארנו להם.
חחחחח וואי אדיר!!!!
כשהייתי באירופה באיזה יער היו שם עורבים ממש מצחיקים להקה גדולה של עורבים בצבע שחור נקי, האכלתי אותם והן קיפצצו כמו קנגרו העצלנים האלה..
היה מגניב אני טוענת שהן ממש ממש חכמים..
מ
מתןכרכנה
כן האמת שהוא ממש חכם וזה מתחיל להראות כאילו שהוא מתחיל להקשר אלי כי שהוא מטייל אצלי בחדר ואני מתיישב איפשהו הוא בא ומתיישב מתחתי אני עובר למקום אחר הוא עובר אחרי ...נורא חכם וחמוד !!!
שמע ידידי הכלי שהוא נמצא מאוד מלוכלך.
גם המים לא בדיוק מים תהורים.
זה מקור גדול למחלות וחיידקים
-DR.PARROT-
מ
מתןכרכנה
כן זה תמונה משלשלום בערב זה לכלוך שמצטבר כל יום ויום למחרת זה מתנקה עורבים עושים הרבה יותר לכלוך ובלאגן מתוכים
לתוכים שלי אני מנקה פעם בשבוע ולפעמים אפילו קצת יותר משבוע ואצלו אני חייב לנקות כל יום
העורב נראה טוב וחזק, עושה רושם שהוא רוצה להקשר אליך.
מ
מתןכרכנה
זה שאני מנקה פעם בשבוע זה לתוכים לא לעורב ומבחינתי זה ממש בסדר אין ריח ואין יותר מידי בלאגן בכלוב ומים אני מחליף לפי הצורך אם הם עשו צואה במים אז אני מחליף את המים ואם המים עדיין נקיים מחליף מתי שאני מנקה את הכלוב או כשנגמר המים והם שותים דרך המתקן שתיה ולא דרך קערה כך שאין עם זה שום בעיה...תודה על הדאגה בכל אופן
[quote="מתןכרכנה"] ומים אני מחליף לפי הצורך אם הם עשו צואה במים אז אני מחליף את המים ואם המים עדיין נקיים מחליף מתי שאני מנקה את הכלוב או כשנגמר המים והם שותים דרך המתקן שתיה ולא דרך קערה כך שאין עם זה שום בעיה...
נתחיל מזה שזו כן בעיה,זה שהמים נראים לך נקיים זה לא אומר שזה באמת כך,
כאשר המים עומדים,נוצרת לחות בכלי המים,מה שגורם להצטברות של חיידקים שלא ניתן לראות בעין בלתי מזויינת,והם הגורמים למחלות רבות,ואותם התוכי שלך שותה,אם זה נראה לך כמו משהו שאין איתו כל בעיה ,שיבושם לך.
אתה ילד גדול...
מ
מתןכרכנה
או זה דבר שלא ידעתי למרות שאני מגדל כבר קרוב ל7 שנים תוכים ולפני זה גם גידלתי יונים אבל אחלה תודה רבה שהבארת לי נקודה זאת ...
לקחתי לתשומת לבי ....שלא תבין לא נכון אני רוצה רק טוב לבעלי החיים שלי
ואף פעם לא מת לי שום בעל חיים ולא הראה סימני מחלה אבל טוב לדעת !!!