יש לי בואה בן כחצי שנה כמעט 70 ס"מ שכרגע נמצא בטרריום פלסטיק של 50ס"מ ורציתי להעביר אותו לטרריום של מטר זה יגרום לו לסטרס?
להכניס בואה אורך כמעט 70 ס"מ לטרריום של מטר יגרום לסטרס?
pythonיש לי בואה בן כחצי שנה כמעט 70 ס"מ שכרגע נמצא בטרריום פלסטיק של 50ס"מ ורציתי להעביר אותו לטרריום של מטר זה יגרום לו לסטרס?לרוב לא...הן כבר מספיק בטוחות בגודל כזה...
אבל תנסה,אם תראה שינוי בהתנהגות\סירובי ארוחות אז כבר תבין לבד...ואת הפלסטיקה תשמור כמובן למקרה כזה..
ॐ

ממוקם בכפר סבא.
ניתן להשיג אותי טלפונית ברוב שעות היממה בין הימים א' לה'.
פלאפון-0507224264
[email protected]
נסיון בגידול זוחלים משנת 1992!
הדרכה ותמיכה לכל אורך הדרך...

ממוקם בכפר סבא.
פלאפון-0507224264
[email protected]
pythonמקווה שאתה צודק כי לפני איזה חודש וחצי כשניסיתי הוא פשוט הסתגר באיזו פינה קטנה ולא זזחחח,צודק?? למה מה אני הפסיכולוג של הנחש שלך שאני יודע את כל גחמות נפשו?:)-אם אתה לא תנסה אז אתה לא תדע.
כמו שכתבתי-לרוב לא.
אני אישית לא מעביר בכאלו גדלים לכזה טרריום,לא מוצא בזה טעם. אבל אם זה מה שמתחשק לך- תנסה...כלום לא קורה מניסיון... תראה שלא טוב לו שם -יש פלסטיקה.
ॐ

ממוקם בכפר סבא.
פלאפון-0507224264
[email protected]

ממוקם בכפר סבא.
פלאפון-0507224264
[email protected]
או קיי העברתי אותו לטריום של המטר, רצוי שלא לגעת בו ולא להאכיל אותו כמה ימים? ואיזה תסמינים יעידו לי שלא טוב לו שם?
תדלג על ארוחה אחת רק בשביל לראות את התנהגותו,אם הוא מתנהג קצת שונה אז אתה תבין כבר, תסמינים כגון-סירוב אכילה והתנהגות שונה מהרגיל אצל הנחש שלך (לכל נחש יש אופי שונה אז אם למשל שלך זז בטרריום תמיד ופעיל ביותר ובטרריום הגדול אתה רואה שינוי בקצה הפעילות שלו וכו' זה סימן שזה לא מתאים לו כנראה)
בכל מקרה,אם הטרריום גדול לו מדי אתה יכול להוסיף לטרריום 2 מסתורים במקום אחד ולהוסיף עץ שיהיה לו על מה לטפס,כמה שיותר עצמים בטרריום יהיה לו יותר נוח ופחות סטרס,אבל גם זה לא בטוח. (כמובן,לא יותר מדי עצמים )
בכל מקרה,אם הטרריום גדול לו מדי אתה יכול להוסיף לטרריום 2 מסתורים במקום אחד ולהוסיף עץ שיהיה לו על מה לטפס,כמה שיותר עצמים בטרריום יהיה לו יותר נוח ופחות סטרס,אבל גם זה לא בטוח. (כמובן,לא יותר מדי עצמים )