שאלה קריטית ועוד כמה...

שלום לכל אוהבי הטרנטולות!!!

קניתי בייבי אדומת ברכיים לפני כ-5 חודשים וקוראים לה "טולה"(מזל טוב -תודה)וקיבלתי אותה בכלי כיבול
כמו של קופסת רטבים קטנה...
3חודשים ראשונים היה בסדר ואז יום אחד אני מגללה שחסרה לה רגל(בטוח שהיה לה ..יש לי תמונות)השאלה ממה יכול
להיווצר מצב שכזה..?(תולעת אכלה לה את הרגל או שהיא אכלה לעצמה<<<?)

בכל מקרה עברו חודשיים מאז והיא לא אוכלת כלום!!!
השאלה אם זה בגלל שהתולעים גדולות לה מדי או בגלל שאני הורג אותן לפני??(כדי שלא יתחפרו)...

אגב היא בגודל בערך כ-3 ס"מ והחלפתי לה היום טרריום חדש גדול יותר השאלה אם זה היסטרי או שהיא יכולה להתרגל למצב החדש...?
קרה לי דבר דומה עם הקובלט בלו ז"ל
בעקרון אמרו לי להעלות את הלחות, אצלי זה לא עזר אבל תנסה...אין לך מה להפסיד
"העולם בנוי משלושה סוגי אנשים, אלה שיודעים לספור ואלה שלא..."
מגדל:עקרבים,טרנטולות,נדלים,עקרבישים,עקרבשוטים,נחשים,לאופרדים,חלזונות וחרקי האכלה
איך אתה ממליץ להעלות את הטמפ'???
מה הקשר איך זה מה שהבנת? פשוט תמשיך לגדל אותה עם תנאים נכונים ותמשיך להאכיל בזחלים שמחצת להם את הראש..
בונא', אפילו אני כבר יכול לתת טיפים למגדלים מתחילים.
ממליץ לשים אותה עם כבול בכלי רטבים או קופסא דומה, להרטיב ולספוג את הכבול לא ביותר מדי מים...אלא בטפטופים...
לשים על ממיר או על איזשהו כלי כמו ראוטר או מודם שפולט חום, לתת לה בערך שבועיים בלי לגעת בה בכלל ותראה איזה דנדשה היא.
למה לשים על ממיר? אפילו בחורף אצלי אני לא מחמם אז בתקופה הזאת על ממיר?
איבוד רגל אצל טרנטולה אינו דבר מסוכן כל עוד האזור אינו "מדמם"

מצב זה יכול להיגרם כתוצאה מכך שהרגל שלה נתקעה איכשהו או נפגעה ( אם החורים לאיוורור חדים או שהפלסטיק נתלש קצת זה יכול לגרום לרגל תקועה)

ברמה העיקרונית אין מה לדאוג מרבית הסיכויים שהטרנטולה עשתה זאת לעצמה , התהליך נקרא autotomy
זה מצב בו הטרנטולה מרגישה שעליה להיפטר מאחת הרגליים , הרגל מתנתקת ושסתום מיוחד בבסיס הרגל הקטועה סוגר את האזור המדמם ובכך מציל את הטרנטולה בדומה לווסוקונסטרוקציה אצל בני אדם כאחד מהתהליכים להאטת דימום .

הרגל החסרה תחזור כבר בנשל הבא אך יקח כמה נשלים בשביל שהרגל תחזור לגודל הרגיל.

אובדן רגל עלול להיווצר כשטרנטולה בסטרס מטיילת הרבה ומצליחה להיתקע עם הרגל אני מקשר זאת לבעיית האכילה שלה
תנסה לשם אותה באזור חשוך ושקט לכמה ימים ואז תנסה להאכיל בצרצר ולא תולעת מה שיגביר את הסיכוי שהיא תוכל שהיא תאכל וגם אם לא אין סיבה לדאגה כל עוד היא איננה מראה סימני תשישות או קימוטים באזור הבטן.

מקווה שזה עזר
קודם כל תודה לכולם על הכל...
באמת עזרתם לי אני כבר שמתי אותה במקום עם 7% תאורה אני יתן לה כמה ימים ויעדכן...
אגב לגבי הצרצר איזה גודל בערך קטן ממנה או שאפשר טיפה יותר גדול ממנה...?