שאלה , פקעת ביצים?

אוקי לכדתי לפני מס' שבועות כדורית אדומה ועכשיו גילתי באקווריום ששמתי אותה שהיא הכינה פקעת ביצים ..
אני אשמח מאד לדעת קצת על העיניין הזה איך בדיוק זה עובד איך אני משמר את העבישים שבוקעים ? ..
מה הם אוכלים איך הם מסתדרים וכו כל מידע אפשרי
תודה מראש 😁
לוקח בעדינות, ומצמיד לתחתית של אבן באיזור שבו מצאת את הכדורית / איזור קרוב.
זה לא ממש עוזר לי בנאדם , אני מעוניין לגדל את העכביש ואת הפקעת ..
תאכל קצת יותר לפרט לי יכול להיות שלא ממש הבנתי אותך
רעיון ר-ע לשמור את הפקעת. אתה חבר קהילה חדש ואני מניח שאין לך נסיון רב עם פרוקי רגליים ולכן אני מאוד ממליץ לך לעשות כפי שעידן הציע.

במידה ותבחר לשמור את הפקעת, מה ששוב, לא כדאי אם אין לך נסיון:

קח קופסת פלסטיק קטנה (כ-3-5 ס"מ קוטר, כ-5-7 ס"מ גובה) בעלת מכסה הברגה (למשל קופסה של בדיקת שתן).
תחתוך בעדינות ריבוע קטן מהמכסה ובמקומו תשים (בעזרת דבק חם או סיליקון) רשת יתושים צפופה מאוד (כך שעכבישונים קטנים לא יוכלו לברוח דרכה). אם אין באפשרותך לעשות זאת, תוותר על האוורור.

קח מהדק משרדי קטן ופתח את הקיפול שלו כך שמצד אחד תקבל צורת "ך". תשחיל את המהדק דרך רשת היתושים ותוודא שאין חורים דרכם עכבישונים יכולים לברוח (דבק חם יכול להיות פתרון טוב). לצדו השני של המהדק "תדביק" את פקעת הביצים - תשחיל את המהדק דרך קצוות הקורים בעדינות ותיזהר שלא לחורר את שק הביצים. כעת, סגור את הקופסה ותחכה כמה חודשים. אני ממליץ לך לתת לצעירים לאכול אחד את השני עד שיישארו פרטים בודדים. פרטים אלו יהיו חזקים יותר מה גם שלא תוכל להתמודד עם מספר עצום של עכבישונים בגודל של פחות ממ"מ בודד.

בהצלחה,
מקווה שתבחר לשמוע לעצתו של עידן.