שלומי19 באפר׳ 2009ממש לא מומלץ בעבר ניסיתי גם וכל הריר שלהם נדבק אליו ולאחר כמה זמן הוא מת לי"העולם בנוי משלושה סוגי אנשים, אלה שיודעים לספור ואלה שלא..." מגדל:עקרבים,טרנטולות,נדלים,עקרבישים,עקרבשוטים,נחשים,לאופרדים,חלזונות וחרקי האכלה הגב
.yonatan.M20 באפר׳ 2009מה זה נדל לא ארסי ??? 😲 אתה אולי מתכוון לרב רגל ??? אם כן זה בעל חיים צמחוני, לא טורף...הגב
שלומי20 באפר׳ 2009הוא התכוון ללא מסוכן..."העולם בנוי משלושה סוגי אנשים, אלה שיודעים לספור ואלה שלא..." מגדל:עקרבים,טרנטולות,נדלים,עקרבישים,עקרבשוטים,נחשים,לאופרדים,חלזונות וחרקי האכלה הגב
BAGIRA20 באפר׳ 2009אולי לא מסוכן אבל כואב חבל על הזמן! :wink:אתר הבית של reptilez : http://www.reptilez.co.il/index.aspהגב
barxlarg23 באפר׳ 2009סליחה טעות שלי, התכוונתי ללא מסוכן, אני יודע שהוא ארסי...(נקודה אחת מספיק בסוף משפט) אני לא מתכוון למרבה רגליים, רב רגל, או איך שתרצו לקרוא לזה...(נקודה אחת מספיקה בסוף משפט) התכוונתי לנדל, לא בצבע צהוב אדום וכ'ו...(מקוה שכבר הבנו כמה נקודות יש בסוף משפט :wink: ) הערותיי באדום, נא לכתוב הודעות בצורה ברורה וקריאה. הודעה כמו שכתבת תימחק להבא. בגירה (המורה ללשון של הפורום)הגב