זיהוי זוויג..{?}

אנשי הטרנטולה...מה דעתכם,האם גברת או אדון?

תודה

ממוקם בכפר סבא.
ניתן להשיג אותי טלפונית ברוב שעות היממה בין הימים א' לה'.
פלאפון-0507224264
[email protected]

נסיון בגידול זוחלים משנת 1992!
הדרכה ותמיכה לכל אורך הדרך...
תודה חברים...

יש בקהל מישהו שיכול לקבוע,לא להמר?

ממוקם בכפר סבא.
פלאפון-0507224264
[email protected]

לא יודע אם יוכלו לקבוע ממש.. זה באמת נראה כמו נקבה אבל התמונות לא מספיק מפוקסות באיזור שבו רואים את ההבדל. יש מצב שתוציא תמונות טובות יותר של החלק העליון של הבטן בנשל?
berlad217לא יודע אם יוכלו לקבוע ממש.. זה באמת נראה כמו נקבה אבל התמונות לא מספיק מפוקסות באיזור שבו רואים את ההבדל. יש מצב שתוציא תמונות טובות יותר של החלק העליון של הבטן בנשל?
כן,בנשל הבא :) ...זה המצולם כבר התייבש לגמרי..

תודה בכל מקרה

ממוקם בכפר סבא.
פלאפון-0507224264
[email protected]

לפי השקע בבטן זו נראת כמו נקבה
"העולם בנוי משלושה סוגי אנשים, אלה שיודעים לספור ואלה שלא..."
מגדל:עקרבים,טרנטולות,נדלים,עקרבישים,עקרבשוטים,נחשים,לאופרדים,חלזונות וחרקי האכלה
באיזה גודל הטרנטולה?

ניראה כמו נקבה אבל יש חשש לזכר.
שלום, יובל
שלחתי בשבוע שעבר תשובה מפורטת בה הסברתי מדוע אני חושב כי הטרנטולה שברשותך היא זכר. ייתכן וההודעה שלי נמחקה בשל שידרוג האתר.
בכל מקרה, השקע הנראה בנשל זה אינו רחב דיו על מנת ליהיות הבורסה קופולטריקס של הנקבה ויותר נראה כגונופור הזיכרי.

גיא
https://he-il.facebook.com/tarantula.pit
guy.gשלום, יובל
שלחתי בשבוע שעבר תשובה מפורטת בה הסברתי מדוע אני חושב כי הטרנטולה שברשותך היא זכר. ייתכן וההודעה שלי נמחקה בשל שידרוג האתר.
בכל מקרה, השקע הנראה בנשל זה אינו רחב דיו על מנת ליהיות הבורסה קופולטריקס של הנקבה ויותר נראה כגונופור הזיכרי.

גיא
תודה גיא :)

תבקר פה קצת יותר,אה :wink:

ממוקם בכפר סבא.
פלאפון-0507224264
[email protected]

guy.gשלום, יובל

גיא
היי גיא
זה אומר שגם לזכרים יכול להיות שקע אבל צר יותר?
כי עד עכשיו היה ידוע לי שרק לנקבות יש שקע ולזכר אין
בכל אופן טוב שחזרתה :)
"העולם בנוי משלושה סוגי אנשים, אלה שיודעים לספור ואלה שלא..."
מגדל:עקרבים,טרנטולות,נדלים,עקרבישים,עקרבשוטים,נחשים,לאופרדים,חלזונות וחרקי האכלה
הימצאות שקע אינו מדד טוב מספיק יש לשם לב למרחק היחסי שבין הזוג העליון של הריאות (הדברים הלבנים בנשל )
במידה ויש מגע או חלק צר מאוד בין הריאות לתחילת השקע כנראה שזה זכר אצל נקבות יש מרווח יותר גדול .

הדרך הטובה ביותר לאבחן נקבה מנשל היא לחפש קפל שנראה כמו עלה קטן חלק זה מתפתח אצל הנקבה בהמשך
לspermathecae כחלק מתעלת הרבייה .
קפל זה נמצא בתחתית השקע והוא נראה לעין.

בתמונה הנקבה כבר בוגרת ובפרטים קטנים יותר העלה יהיה קטן יותר , אך ניתן לראות זאת עם זכוכית מגדלת טובה כבר מהנשל השביעי בערך
מקווה שזה עזר
מצורפת תמונה של ה"עלה" הזה שצריך למצוא :wink:
sexb.gif