מחפש לגדל משהו

שלום,
אני מאוד רוצה הלביא זוחל הביתה, אבל אני לא רוצה סתם זוחל... חשבתי על זה הרבה ואני רוצה זוחל שגם חיי במים וגם ביבשה.. כמו תנין [:
הקטע הוא שאני לא רוצה צב מים... כי זה די מעפן.... יש משהו נחמד להציע?
יש כמה אפשרויות.
יש טריטוני בטן אש-אך אין הרבה כאלה למכירה. אני בעצמי מחפש כבר המון זמן כאלה למכיה אני לא מוצא.
יש אילניות אוסטראליות-אילנית מדהימה, שמנמנה מאוד אך תנאי הגידול שלה צריכים להיות מדוייקים מאוד אחרת היא יכולה לחלות ואף למות.
יש אילניות עין אדומה- אבל לאילניות אלה התנאים גם צריכים ליהיות מדוייקים.

לדעתי אף אחד מהדו-חיים לא מתאים בתור זוחל ריאשון. כדאי לך להיתנסות קודם כל עם זוחל פשוט יותר לגידול כמו נחשים ולטאות למיניהן.
עם אתה רוצה משהו יותר מרשים מהנחשים ה"פשוטים", למרות שיש נחשים "פשוטים" שהם יפים מאוד לדעתי כמו קינגים ומילקים למיניהם, אתה יכול להביא לטאה אילנית יפה כמו:שממית פס לבן או קרסטד גקו(שממית מצוייצת).
שני מיני השממיות האלו הם יפות ומרשימות בגודלם. תעשה קצת מחקר ותיראה את סוגי הלטאות שיש.
עם יהיו לך שאלות יותר ספציפיות על מין מסויים של לטאה תוכל לישאול בפורום.
בהצלחה. 😄
רק אם תרד מנושא הדו-חיים ותעבור לנושא לטאות או נחשים אז פתח שרשור חדש בפורום המתאים בבקשה :wink:
לא זוחל אבל,ניראה קצת כמו דו חיי,יבשתן אשר ניראה בעיניי רוב האנשים הזויי,לא דורש טיפול מיוחד,לא מיתרבה בשבי,לא ניתן להחזיחקו ביד,ובקיצור חיה לנוי בלבד (אבל מגניבה 😛 )

אני יעלה תמונות של יבשתנים אם תבקש (מהאתר של גן החיות התנכ"י)
הינה תמונה של יבשתן.
לא חשבתי על האפשרות ליבשתנים :D אבל זו באמת חיה חמודה ומעניינת. 😎
יבשתן.jpg
יבשתנים הם לא דו-חיים,אם אין לך בעיה עם חרקים תלך על לאופרד,קרסטד וכו

בהצלחה
הוא אמר שהוא מחפש משהו מיוחד,מי אמר שיבשתן הוא דו חיי?
אנשים[בניהם גם אתה] תמיד אמרו שהוא דו-חיים,לא תיקנתי אף אחד פשוט ציינתי
חשבתה על טרנטולה? לא דורשת טיפול ואביזרים רבים וחיה דיי מעניינת
אני רק אמרתי פעם אחת ולא בשרשור הזה,ואם אתה מחפש משהו שלא תימצא אצל כל המגדלים בבית,טרנטולה היא אופציה נחמדה.