הכרכן לא שותה

שלום רב
כרכן תירס כבן חודשיים וחצי. עדיין ללא חימום פורמלי אבל עם מנורה של 40 וולט מתחת למנורה 25 מעלות ובחצי השני 22 מעלות. הכרכן כל הזמן בתוך המחבוא שלו , ואני חושבת שהוא גם לא שותה. אני לא רואה אותו שותה והמים לא מתמעטים, מה עלי לעשות אם הוא לא שותה? אני אקנה לו כבל חימום בינתיים אין להשיג לכן העיכוב אני מקווה שההזמנה שלי תגיע מהר. הנחש אמור לאכול בערך ביום רביעי יהיה שבוע מהפעם האחרונה שהוא אכל . שאלתי: מה עדיף לתת לו ולדוה חיה או קפואה? תודה על התשובות
ליאור ברוך הבא
קודם כל נחשים לא שותים כמו יונקים ז"א כמות המים שנחש שותה קטנה יחסית והיא מספיקה לו למשך זמן ארוך מאוד בד"כ תראי את הנחש שותה לאחר ארוחה לגביי שתיה אין מה לדאוג כלל
מה שכן את חייבת לספק לו חימום מתאים רמת החום בטרריום נמוכה בשל שהנחש הוא חיה פויקלוטרמית המסתמכת על חום הגוף כגורם משפיע!
לשאלת השניה עדיף להרגיל לוולדות קפואות וזאת כי יותר נוח להחזיק אוכל קפוא מאשר לספק כל פעם חיי זה כמעט לא אפשרי...

אז בהצלחה :wink:
>-<>~~~~~~~~~~~if your not a member in snakes you crawl~~~~~~~~~~~<>-<
לי יש את אותה הבעיה בדיוקהוא רק במחבוא עכשיו הוא אוכל אבל בניתי לו טרריום מזה יפה והוא לא מתיל בו :(
ברוכה הבאה אם כבר...... :D

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

היי ליאור
רצוי מאוד ודבר ראשון להעלות את רמת החימום בטרריום מיכייון שהנחש עדיין צעיר
לגבי שתיה נכון זה חשוב מאוד רוב הנחשים חיים כ-1/8 מאורך חייהם במים
לגבי מיקרה זה יש להעלות את החימום בטרריום ואל צידאגי הוא כבר יגיע לבד למים.
אורןסליחה ליאור......
על מה?