חומט כחול לשון שאלות

עמוד 1 מתוך 3
אחרי שרציתי בואה חשבתי מה אני יעשה עם נחש בגודל 3 מטר..... אז חשבתי מה אני יכול לאביא אבל שיהיה מיוחד כמו נחש בואה או חנק אחר.
איחלתתי חומט כחול לשון.
יש לי כמה שאלות:
כרתי שאני יכול להאכיל בבונזו של כלבים אפשר להאכיל בזה ומידי פעם לתת מלפפון ועכבר או שצריך עוד דברים?
אפשר לא להאכיל בטולעים או זחלים או שחייבים?
כמה אמור לעלות אחד?
וכמה אמור לעלות כוח עצים ירוק?
הוא איסתדר באקווריום של מטר או שאני איצתרך לאביר אותו למקום אחר?
אני מעוניין אם יש למישהו למכירה אז אשמח לישמוע.
נדב :wink:
כוח עצים ירוק לא תמצא וגם אם כן על תתחיל איתו בקשר לבלו טאנג תמיד טוב לגוון ולא אי אפשר לתת רק בונזו טירריום של מטר בהחלט יספיק לבלו טאנג בוגר.
אבא ל: זוג בואות מופע סופר סלמון
בואה קשת נקבה
זוג בואות בלונד
כרכן סאן גלאו
קיינג שחור בננה נקבה
איגואנה
טגו קולמביאני
כלב רועה גרמי
כלבת סמוייד ודוברמנית.
וזה לא ניגמר כל הזמן אני מחפש עוד ועוד אני חולה חחח.
אני בספק אם תמצא למכירה כוח עצים ירוק, ואם תמצא, אז הוא בטח נולד בטבע ועולה המון...
חומט כחול לשון זו בחירה נהדרת! טרריום מטר יספיק נראה לי לחומט אחד.
אפשר להאכיל בבונזו איכותי ועכברים במקום חרקים (את הבונזו רצוי להרטיב ואז למעוך עם כף), אך כמובן שעדיף להאכיל בחרקים, לא רק זחלים. אפשר להאכיל במלפפון אבל עדיף בירקות ופירות מגוונים ככל האפשר, המלצה שלי- סלט של מיקס עלי בייבי קנויים. רצוי להימנע מחסה, כרוב ותרד. תמיד צריך לזכור לאבק באבקה של ויטמינים ומינרלים לזוחלים וגם באבקת סידן.
אחד צעיר אמור לעלות בין 600 ל800 ש"ח בערך...

חשוב להזכיר שחומט זה צריך תאורת שמש כדי לספוג את הסידן לעצמות. על כן צריך להתקין לו מנורת UV בתקרת הטרריום.

בהצלחה!
עמית ברמק
האלבום שלי-
amit baאני בספק אם תמצא למכירה כוח עצים ירוק, ואם תמצא, אז הוא בטח נולד בטבע ועולה המון...
חומט כחול לשון זו בחירה נהדרת! טרריום מטר יספיק נראה לי לחומט אחד.
אפשר להאכיל בבונזו איכותי ועכברים במקום חרקים (את הבונזו רצוי להרטיב ואז למעוך עם כף), אך כמובן שעדיף להאכיל בחרקים, לא רק זחלים. אפשר להאכיל במלפפון אבל עדיף בירקות ופירות מגוונים ככל האפשר, המלצה שלי- סלט של מיקס עלי בייבי קנויים. רצוי להימנע מחסה, כרוב ותרד. תמיד צריך לזכור לאבק באבקה של ויטמינים ומינרלים לזוחלים וגם באבקת סידן.
אחד צעיר אמור לעלות בין 600 ל800 ש"ח בערך...

חשוב להזכיר שחומט זה צריך תאורת שמש כדי לספוג את הסידן לעצמות. על כן צריך להתקין לו מנורת UV בתקרת הטרריום.

בהצלחה!
יש כמה דברים לתקן אותך, חומט כחול לשון ממש לא חייב חרקים בתזונה שלו. זה יכול להיות צופר או חטיף, אבל אפשר. בעיקר להאכיל בפירות וירקות ,וגם עכברים ממש לא חובה. ולא כזה רצוי גם .
אני לא בטוח בתשובות אבל זה מה שאני יודע:
חייבים לגוון לחומט את המזון וחייבים חרקים בשביל החלבונים וכדומה...
מידי פעם כדי לתת איזה וולד וירקות על בסיס קבוע.
חומט כחול לשון עולה 500-600 ש"ח.
שוב אני חוזר אני לא בטוח.
אם טעיתי נא לתקן.

נ.ב:
חומט כחול לשון ובכלל כל הזוחלים צריכים טרריום לא אקווריום.

http://www.leopardgecko.com/leopardgeckos.html
למי שיודע לקרוא אנגלית:http://iansvivarium.com/index.php מומלץ+++
כל מי שלא בטוח בתשובה שלו, עדיף שישמור אותה לעצמו.
השאלה כאן היא לא מה דעתכם, אלא מה התנאים הנדרשים.

אני מציע שתתחיל בקריאת המאמר שבאתר :
https://www.snakes.co.il/phpBBHeb/cms_view_article.php?aid=34

כמובן שאם יהיו שאלות נוספות אתה בהחלט מוזמן להעלות אותן ועדיף בהמשך השרשור הזה ולא באחד חדש...
שיהיה בהצלחה
יש מנורת UV בפלורוסנט?
כרתי את המאמר אז ליפני ששמתי שאלות ואלו מה שלא אבנתי מהמאמר.
אז צריך לעשות לו סלט ירקות או פרות ואפשר עכבר אבל לא חובה וגם חרקים לא חובה אבנתי?
ויש מישהו שמוכר?
מנורות UV מגיעות גם בפלורסנט.
התזונה מבוססת על פירות וירקות, וניתן לגוון מדי פעם בשימורי מזון כמו אלו שמשמשים לחתולים / כלבים. (המגדלים שאני מכיר ממליצים על מזון חתולים דווקא מאחר והוא פחות שומני)
לגבי עכברים, ממש לא הכרחי אך אפשרי מדי פעם לגיוון או לפני ריבוי.
אם אתה מעוניין לרכוש אנא בדוק בלוח המכירות או ביד 2.
ליניב BAGIRA היו מספר פרטים למכירה, תוכל לפנות אליו בפרטי.

אנא השתדל בעתיד להשקיע מספר דקות בתיקון שגיאות הכתיב בהודעות שלך, זה מקשה על הבנת ההודעה.
אם אני איתן לו אוכל לחתולים קבועה ו2 פעמים בשבוע איתן לו שלט זה בסדר?

זוהיא הודעה אחרונה בהחלט!
עוד שגיאת כתיב אחת ואני מתחיל למחוק לך הודעות על בסיס עקרוני.
אם יש לך איזה בעיה בכתיבה (וזה לא שאתה סתם מזלזל בנו בצורה עלובה ומגעילה) אתה מוזמן לכתוב הודעות ב WORD או כל תוכנה מקבילה אחרת בעלת מתקן שגיאות אוטומטי ואז לעשות קופי=פייסט לכאן.
את צורת הכתיבה הנוכחית שלך אני לא מוכן יותר לקבל !
בואהאם אני איתן לו אוכל לחתולים קבועה ו2 פעמים בשבוע איתן לו שלט זה בסדר?
"שלט" ???!!!

אני מקווה מאוד שהיתכוונתה לסלט...

סלט חובה על בסיס יומי !
אני פשוט נחרד לראות פה את שגיאות הכתיב של כמה מהחברים פה, למרות שאני מבין שרובם כאן חבר'ה צעירים אבל בחייאת ראבאק... כשאני קורא נושא כזה, שפותח השרשור שוגה בצורה צורמת כלכך זה מראה לי על הזלזול של אותו בחור !!! שלא לוקח 5 דקות כדי לבדוק את שגיאות הכתיב שלו. בתור עצה לחבר'ה הצעירים, תעירו לחבריכם על הדבר בכל הזדמנות.
לפותח השרשור, מקווה שאתה מקבל את הדברים הנאמרים פה בצורה חיובית על מנת שתשים לב לנושא הזה בפעם הבאה.
OH23אני פשוט נחרד לראות פה את שגיאות הכתיב של כמה מהחברים פה, למרות שאני מבין שרובם כאן חבר'ה צעירים אבל בחייאת ראבאק... כשאני קורא נושא כזה, שפותח השרשור שוגה בצורה צורמת כלכך זה מראה לי על הזלזול של אותו בחור !!! שלא לוקח 5 דקות כדי לבדוק את שגיאות הכתיב שלו. בתור עצה לחבר'ה הצעירים, תעירו לחבריכם על הדבר בכל הזדמנות.
לפותח השרשור, מקווה שאתה מקבל את הדברים הנאמרים פה בצורה חיובית על מנת שתשים לב לנושא הזה בפעם הבאה.
יכול להיות שזה לא קשור לזה שהוא לא בדק את השגיאות או המהירות שבא הוא כתב, אולי פשוט יש לו שגיאות.. אבל זה באמת מוגזם :/ פה ושם בסדר .. לא כל אות שניה,כבר קשה לקרוא 😄
מי שיש לו בעייה מסויימת של שגיאות כתיב אז בסדר, הוא יכול גם להגיד לאחד מחברי הצוות בפרטי וידאגו שלא יעירו לא על זה, מי שאין לו בעייה ספציפית והוא כן יכול להקדיש חצי דקה לבדוק אם יש לו שגיאות כתיב, נא לעשות את זה.
חחח כלום יצו עלי.
אני לא בחבנה עושה שגיעות או שאני מזלזל! יש לי בעיה של שגיעות ואין לי מה לעשות בנידון.
עכשיו לנושא.
אני חשבתי על האוכל ויש לי רעיון:
אני יעשה פעם ביומיים-שלוש סלט וישים אותו במקרר וכל יום אני איתן לו את הכמות שהוא צריך, את הוויטמינים אני פשות איתן לו ביצה כשה עם קליפה וזה הוויטמין הכי טוב והכי ברי לפי דעתי.
איך אומרים?
ומידי פעם עכבר או משהו כי אני מיתלהב מיזה חחח.
בואהחחח כלום יצו עלי.
אני לא בחבנה עושה שגיעות או שאני מזלזל! יש לי בעיה של שגיעות ואין לי מה לעשות בנידון.
עכשיו לנושא.
אני יעשה פעם ביומיים-שלוש סלט וישים אותו במקרר וכל יום אני איתן לו את הכמות שהוא צריך, את הוויטמינים אני פשות איתן לו ביצה כשה עם קליפה וזה הוויטמין הכי טוב והכי ברי לפי דעתי.
איך אומרים?
יצו-יצאו
בחבנה-בכוונה
שגיעות-שגיאות
איתן-יתן
פשות-פשוט
כשה-קשה
ברי-בריא

קודם כל לגבי השגיאות,אני לא יודע בן כמה אתה אבל שתיהיה מבוגר אתה לא חושב שזה יהיה מוזר?
😲 ,וכן יש מה לעשות בנדון צריך לטפל בזה בין עם זה מורה פרטי או אתה לבד,צריך לתקן את זה !!
עוד פעם אני לא יודע בן כמה אתה, יכול להיות שאתה קטן וזה נובע מכך אם כן תפנה לאחת המורות לעזרה.

לגבי החומט,אני אישית לא מגדל או גידלתי אבל לא ניראה לי אתה אמור לתת לחיה לאכול משהו
בגלל שאתה מתלהב מזה החיה יכולה להיפגעה כמו שאמרתי אני אישית לא גידלתי יכול להיות שזה מומלץ, לגבי הביצה ביצה לא מכילה כל וויטמין אפשרי ובכמות הנחוצה לו.. זה לא איזה מאכל קסום, אתה צריך לקנות את הווטימנים,לא תמיד מה שבריא לבני אדם בריא לחיות ההפך לפעמים זה רעל בישבילהם,אם אני לא טועה בביצה אין ווטימינים יש בה חלבונים שזה בריא לבני אדם עוד פעם לחיות יכול להיות שכמות כזאתי רעילה הקליפה אם אני לא טועה כן יש בה ווטמינים

תשמע אם אתה לא תוכל לטפל בה בתנאים הנחוצים לה עדיף שלא תיקנה ,
לא ניסיתי לפגוע בך או להעליב אותך חס וחלילה אני אמרתי הכל אך ורק כדי לעזור לך
בהצלחה מקווה שעזרתי :wink:
אחי אני מבין שיש לך בעיה של שגיאות כתיב אבל תעשה מאמץ ולפחות תעלה את הטקסט שלך לוורד או משהו כדי שתוכל לתקן את השגיאות כתיב ותעשה העתק הדבק שוב.

יש לך עוד קצת ללמוד על ויטמינים וכאלו..אתה מתכוון קלציום אולי כשאתה אומר ביצה עם קליפה.תשתדל להיות יותר ברור כדי שנוכל לתת לך מענה יותר רציני ומקצועי כמו שצריך ולא חצי תשובות כי לא הבנו מה רשמת...תשתדל רק טוב יצא מזה
ben
בואהחחח כלום יצו עלי.
עכשיו לנושא.
איך אומרים?
יצו-יצאו
בחבנה-בכוונה
שגיעות-שגיאות
איתן-יתן
פשות-פשוט
כשה-קשה
ברי-בריא

קודם כל לגבי השגיאות,אני לא יודע בן כמה אתה אבל שתיהיה מבוגר אתה לא חושב שזה יהיה מוזר?
😲 ,וכן יש מה לעשות בנדון צריך לטפל בזה בין עם זה מורה פרטי או אתה לבד,צריך לתקן את זה !!
עוד פעם אני לא יודע בן כמה אתה, יכול להיות שאתה קטן וזה נובע מכך אם כן תפנה לאחת המורות לעזרה.

לגבי החומט,אני אישית לא מגדל או גידלתי אבל לא ניראה לי אתה אמור לתת לחיה לאכול משהו
בגלל שאתה מתלהב מזה החיה יכולה להיפגעה כמו שאמרתי אני אישית לא גידלתי יכול להיות שזה מומלץ, לגבי הביצה ביצה לא מכילה כל וויטמין אפשרי ובכמות הנחוצה לו.. זה לא איזה מאכל קסום, אתה צריך לקנות את הווטימנים,לא תמיד מה שבריא לבני אדם בריא לחיות ההפך לפעמים זה רעל בישבילהם,אם אני לא טועה בביצה אין ווטימינים יש בה חלבונים שזה בריא לבני אדם עוד פעם לחיות יכול להיות שכמות כזאתי רעילה הקליפה אם אני לא טועה כן יש בה ווטמינים

במקרה הזה- אומרים אתן בגלל שהפועל בעתיד... אל"ף אית"ן...

יתן זה כאילו "הוא יתן" ו"אני אתן"..... :wink:
עמית ברמק
האלבום שלי-
amit ba
ben
בואהחחח כלום יצו עלי.
עכשיו לנושא.
איך אומרים?
יצו-יצאו
בחבנה-בכוונה
שגיעות-שגיאות
איתן-יתן
פשות-פשוט
כשה-קשה
ברי-בריא

במקרה הזה- אומרים אתן בגלל שהפועל בעתיד... אל"ף אית"ן...

יתן זה כאילו "הוא יתן" ו"אני אתן"..... :wink:
חחחח לא הייתי בטוח 😄 תודה
שזה כאלה שגיאות קטנות אפשר להבין אבל אצלך כבר קשה להבין מה אתה רושם :/
berlad217בן ממתי זה תפקידך לטפל בשגיאות כתיב? :?
תפקידי? מישהו פה טעה תיקנתי אותו בידיוק כמוך כמו עמית כמו כמו יונתן ועוד הרבה
הפורום הזה הוא למטרה של למידה אם מישהו טעה צריך לתקן אותו לא?
אז תרגע ותפסיק להתנפל עליי בכל פעם בסדר? 😈