קניתי היום 100 זאופובוסים וכבר שמתי את 15 הגדולים ביותר בתא ההגלמה... לשאלתי: תוך כמה זמן הם אמורים להפוך לגלמים? ואחרי שהם כבר גולם, תוך כמה זמן הם אמורים להפוך לחיפושיות?
תודה.
עמית ברמק
האלבום שלי-
A
anolis
amit baקניתי היום 100 זאופובוסים וכבר שמתי את 15 הגדולים ביותר בתא ההגלמה... לשאלתי: תוך כמה זמן הם אמורים להפוך לגלמים? ואחרי שהם כבר גולם, תוך כמה זמן הם אמורים להפוך לחיפושיות?
תודה.
תוך שבועיים בערך הם יהפכו לגלמים ,בשבוע הראשון הם ישנו את הצורה לצורת המספר 9.
עכשיו לגבבי הפיכה לחיפושיות, זה תלוי בטמפרטורה. אצלי יחסית הם קרים ,והיום ואתמול בקעו לי כמה חיפושיות ממש בצורה לא טובה .ושמתי אותם עם כל שאר החיפושיות ואחרי כמה ימים באתי לבדוק, וכל החיפושיות שבקעו לא טוב מתו .אני בדרך כלל מיתעסק איתם ועם ההגלמה שלהם בעיקר בקיץ, שנורא חם אז החיפושיות בוקעות בסדר, ויש הרבה ילודה של זחלים.
אבל עם זה כל כך דחוף לך להרבות עכשיו, אז תידאג שתהייה טמפרטורה גבוהה בערך 23 מעלות ואז הם יבקעו בסדר.
אני מגדל את החרקים שלי בחדר מחומם ל30 מעלות... זה חם מדי? או שזה טוב? מחר זו הפעם הראשונה שאני הולך לתת לה זאופובוסים בוגרים. פעם היא אכלה אחד בינוני אבל עכשיו היא בטוח יכולה לגבור עליהם... :D
עמית ברמק
האלבום שלי-
A
anolis
amit baתודה!
אני מגדל את החרקים שלי בחדר מחומם ל30 מעלות... זה חם מדי? או שזה טוב? מחר זו הפעם הראשונה שאני הולך לתת לה זאופובוסים בוגרים. פעם היא אכלה אחד בינוני אבל עכשיו היא בטוח יכולה לגבור עליהם... :D
סליחה על השאלה אבל כדי להבין את השיחה
מה זה "זאופובוס"?חרק...?
רעות'ניקים טחונייייייייייייייייייייייייייים
A
anolis
גיא פומרנץסליחה על השאלה אבל כדי להבין את השיחה
מה זה "זאופובוס"?חרק...?
אין לך על מה להיתנצל, שאלה יפה דווקא:) מדובר פה על זחל שמשמש מזון לבעלי חיים .ואפשר למצוא אותו בכל מקום אפילו בטבע הארץ ישראלי. והרבה אנשים מגדלים אותו בגלל שהוא מגיע עד 5 ס''מ, והוא מזון טוב לציפורים ,טרנטולות, לטאות ,מכרסמים שונים .והוא גם פשוט אוכל הכל. וגם דיי מרתק לגדל אותו, כי לא כמו הזחל קמח הרגיל והקטן יותר. הוא צריך תנאים אחרים , כמו כלי משלו בשביל להיתגלם.