נחש אף- חזיר {hognose snake}

רציתי לשאול כמה שאלות בנושא הנחש הזה, כי אני הולך לקנות כזה אז קודם כל:
מכיוון שאין הרבה מידע בדף גידול רציתי לשאול - לאיזה אורך הוא בערך מגיע (הבנתי שזה משהו כמו חצי מטר)?
מה בערך המחיר המומלץ בארץ?
יש מישהו בפורום שמגדל או מוכר כזה?

וגם שאלה ליובל אוסמן שמכר לא מזמן כאלה -
היו לך כאל קטנטנים שאמרת שהם לא גדלים יותר זה סוג מיוחד? תודה
אחרי איזה שנה וחצי שלא התחברתי עכשיו חזרתי 25.2.2010
mr.snakesרציתי לשאול כמה שאלות בנושא הנחש הזה, כי אני הולך לקנות כזה אז קודם כל:
מכיוון שאין הרבה מידע בדף גידול רציתי לשאול - לאיזה אורך הוא בערך מגיע (הבנתי שזה משהו כמו חצי מטר)?
מה בערך המחיר המומלץ בארץ?
יש מישהו בפורום שמגדל או מוכר כזה?

וגם שאלה ליובל אוסמן שמכר לא מזמן כאלה -
היו לך כאל קטנטנים שאמרת שהם לא גדלים יותר זה סוג מיוחד? תודה
גודל של נקבות יכול להגיע עד ל80-90 ס', זכרים להרבה פחות מן הסתם.
מחיר מומלץ בארץ לא קיים,מכיוון שאין ריבוי שבי שלהם פה,כל מה שבארץ אלו פרטים מיבוא ולכן המחיר משתנה ולא קבוע.

אני מגדל כאלו..
לא מזמן מכרתי נקבה צעירה כזו,אחת בודדת,היא היום בבעלותו של איתי ,יש תמונות שלה בפורום.

ההוג נווז שנסחר בארץ,גם אלו שאני מגדל וגם כמו זו שמכרתי זהו Heterodon nasicus
{western hognose }.
מומלץ שתקרא הרבה על הנחש לפני שתחשוב לרכוש כזה.

ממוקם בכפר סבא.
ניתן להשיג אותי טלפונית ברוב שעות היממה בין הימים א' לה'.
פלאפון-0507224264
[email protected]

נסיון בגידול זוחלים משנת 1992!
הדרכה ותמיכה לכל אורך הדרך...
למה? חשבתי שמעבר לזה שהוא תת ארסי הוא לא מסובך במיוחד לגידול (אתה מבין למה רציתי עוד מידע?)

כמה שזה נשמע אירוני פגשתי בחנות חיות בפ"ת מגדל שמכיר מישהו עם 4 בייבי למכירה, לו בעצמו יש נקבה אחת אבל היא כולה משהו כמו 60ס"מ

ומה היו האלה הקטנים שמכרת? מאוד מעניין אותי. תודה

נ.ב. 700 ש"ח זה מחיר טוב?(גיל שנה)
mr.snakesלמה? חשבתי שמעבר לזה שהוא תת ארסי הוא לא מסובך במיוחד לגידול (אתה מבין למה רציתי עוד מידע?)

כמה שזה נשמע אירוני פגשתי בחנות חיות בפ"ת מגדל שמכיר מישהו עם 4 בייבי למכירה, לו בעצמו יש נקבה אחת אבל היא כולה משהו כמו 60ס"מ

ומה היו האלה הקטנים שמכרת? מאוד מעניין אותי. תודה
למה? כי כמו כל חיה חשוב ללמוד עליה טוב לפני.

יש ביביס להשיג בארץ,לא אירוני בכלל שפגשת מישהו שיש לו להציע למכירה, הגיעו כמה עשרות ארצה לאחרונה.

בזמן האחרון היתה נקבה בת שנה שמכרתי ובעבר היו גם זוג ביביס,בשני המקרים היה מדובר
בHeterodon nasicus.

ממוקם בכפר סבא.
ניתן להשיג אותי טלפונית ברוב שעות היממה בין הימים א' לה'.
פלאפון-0507224264
[email protected]

נסיון בגידול זוחלים משנת 1992!
הדרכה ותמיכה לכל אורך הדרך...
אה אז כנראה התבלבלתי בין זה לבין סוג אחר שמכרת גם דומים רק קטנים (מכרת אותם בתור זוג לפני כמעט חצי שנה) אבל זה לא משנה כרגע אז בכל מקרה תודה על העזרה

ד"א למי שרוה מצאתי קישור נחמד בנושא: http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.scales-tails.co.uk/images/hognose/redhog.jpg&imgrefurl=http://www.scales-tails.co.uk/albinohognose.php&usg=__4zn8vdgDnRT4o-AzCfzcvnTTHxM=&h=272&w=400&sz=31&hl=iw&start=10&sig2=zT2-I5F7JKMzniA3OK_iwQ&um=1&tbnid=1DZxiTdO46twWM:&tbnh=84&tbnw=124&ei=xreBSYTzH5bGtgfOzNA9&prev=/images%3Fq%3Dwestern%2Bhognose%26um%3D1%26hl%3Diw%26rlz%3D1T4ADBR_enIL251IL253%26sa%3DN