שלום, לגבי גידול זחלי קמח גדולות כמה שאלות פשוטות...

1. במקום מצע סובין, שיבולת שועל מעורבבת בכבול זה בסדר?
2.זה נכון שהזחלים עצמם לא מתרבים? צריך לחכות עד אחרי שלב הגולם להיהפכן חיפושית ורק אז הן מזדווגות ומטילות ביצים? או שיש תהליך אחר.

אשמח לקבל תשובות תודה!
1. הכי טוב זה סובין אבל גם שיבולת שועל וכבול זה בסדר...

2.נכון, הזחלים עצמם לא מיתרבים אתה צריך להפריד כול זחל בוגר לכלי ניפרד ריק ולחכות שהוא יתגלם ואז שתצא מימנו חיפושית....
.yonatan.M1. הכי טוב זה סובין אבל גם שיבולת שועל וכבול זה בסדר...

2.נכון, הזחלים עצמם לא מיתרבים אתה צריך להפריד כול זחל בוגר לכלי ניפרד ריק ולחכות שהוא יתגלם ואז שתצא מימנו חיפושית....
הזיהוי בין בוגר ללא בוגר? איך הוא מתבצע?
זחל בוגר זה זחל שמגיע לגודל המלא שלו....

עם הוא עוד לא הגיע לגודל המלא שלו וכבר הפרדתה אותו הוא יתנשל עוד פעם-פעמיים ואז יתגלם...
.yonatan.Mזחל בוגר זה זחל שמגיע לגודל המלא שלו....

עם הוא עוד לא הגיע לגודל המלא שלו וכבר הפרדתה אותו הוא יתנשל עוד פעם-פעמיים ואז יתגלם...
לא לשים לו אוכל בכלי התגלמות נכון?
והחיפושיות עצמן, יש זכר ונקבה? או שהן מזדווגות גם מאותו מין או שאיך זה הולך?
לא חייב אוכל אבל אם אתה לא בטוח אפשר לשים חתיכה קטנה
Beno Mosko
.yonatan.Mזחל בוגר זה זחל שמגיע לגודל המלא שלו....

לא לשים לו אוכל בכלי התגלמות נכון?
והחיפושיות עצמן, יש זכר ונקבה? או שהן מזדווגות גם מאותו מין או שאיך זה הולך?

והחיפושיות עצמן, יש זכר ונקבה? או שהן מזדווגות גם מאותו מין או שאיך זה הולך?[/quote]
יש זכר ונקבה, בדרך כלל בקיץ. בעיקר זחלי קמח ורוב חרקי ההאכלה ,מיתרבים במהירות יוצאת דופן .לי כרגע אין ביכלל הרבה זחלים מהמין הגדול, וחיפושיות כרגע יש לי 70.אבל עם שמים על חימום יש תוצאות מאוד טובות עם הקטנים, ועם תיקנים.
anolisיש זכר ונקבה, בדרך כלל בקיץ. בעיקר זחלי קמח ורוב חרקי ההאכלה ,מיתרבים במהירות יוצאת דופן .לי כרגע אין ביכלל הרבה זחלים מהמין הגדול, וחיפושיות כרגע יש לי 70.אבל עם שמים על חימום יש תוצאות מאוד טובות עם הקטנים, ועם תיקנים.
מתוך 7 תולעים לקחתי את ה3 הגדולים ביותר, שמתי אותם בכלים נפרדים בשביל שיוכלו להתגלם, הם בכלים כבר 4 ימים ורק זחל אחד השיל את העור, מה לעשות בשביל עזרה להתגלמות? מה התהליך?
פשוט לחכות?
nirgerתוך כמה זמן הם אמורים להתגלם ותוך כמה זמן הם הופכים לחיפושיות ותוך כמה זמן הביצים בוקעות?
תודה מראש
אז ככה, בחורך תוך 3 עד 4 שבועות. ובקיץ, שבועיים וחצי תלוי בחום שיש בחדר .
anolis
nirgerתוך כמה זמן הם אמורים להתגלם ותוך כמה זמן הם הופכים לחיפושיות ותוך כמה זמן הביצים בוקעות?
תודה מראש
אז ככה, בחורך תוך 3 עד 4 שבועות. ובקיץ, שבועיים וחצי תלוי בחום שיש בחדר .
יש מבין, נחכה...
תודה על העזרה, תודה לכולם.