אם זה לצורך תמונה,
אין בעיה לשים את הנחשים אחד ליד השני,
הם לא יעשו כלום אחד לשני..
מקרים כאלה שנחשים לא קניבלים אוכלים אחד את השני קורים בעיקר כשמשכנים 2 מהם ביחד ובזמן האכלה או לאחריה נשאר לאחד מהם ריח של המזון והשני פשוט מתבלבל..
Snakemanאם זה לצורך תמונה,
אין בעיה לשים את הנחשים אחד ליד השני,
הם לא יעשו כלום אחד לשני..
מקרים כאלה שנחשים לא קניבלים אוכלים אחד את השני קורים בעיקר כשמשכנים 2 מהם ביחד ובזמן האכלה או לאחריה נשאר לאחד מהם ריח של המזון והשני פשוט מתבלבל..
איתי זה מה שניסתי להסביר פה שזה היה בול לשנייה ...ובשניה לא יקרה כלום אם זה רק לצילום..
tzurואורן אני ראיתי את התמונה הזאת כבר הוא יתקרב אליו בול לשניה רק לתמונה וזהו זה לא שפיתאום בשניה הוא יהרוג אותו.
בדיוק,ממש אין בזה שום סכנה. תפסיקו לעשות סרט מכל מה שאין אנשים...
בבקרה כל נחש יכול להיות ליד כל נחש,אף אחד מהם לא "יתנפל" על השני במצב כזה..תנו קרדיט אחד לשני כמגדלים..מגדל אחראי יכול ועוד איך לצלם תמונה כזו בלי טיפת דאגה.
ॐ
ממוקם בכפר סבא.
ניתן להשיג אותי טלפונית ברוב שעות היממה בין הימים א' לה'.
פלאפון-0507224264 [email protected]
נסיון בגידול זוחלים משנת 1992!
הדרכה ותמיכה לכל אורך הדרך...
boublingגם בלאופרדים לא תהיה לי בעיה להוציא בייבי ובוגר יחדיו? רק למטרת תמונות כמובן.
כל עוד זה תחת השגחה
K
Kokopelli
תעשו מה שאתם רוצים, נחשים ממינים ומיבשות אחרות לא אמורים לבלות בנעימים זה לצד זה. אם IBD אינו דוגמא מספיק טובה למחלה שיכולה לחולל שמות במעבר בין פיתון לבואות יש עוד כמה חביבות.
ובשביל חיידקים ווירוסים גם שנייה זה יותר מדי.
אני בכול מקרה חושב שזה מיותר- זה לא מתאפשר בטבע, ולדעתי יש סיבה מאוד טובה לכך. ככה אני משאיר את זה.
הגישה של "רק בשביל תמונה" לי נראית קצת לא במקום- אלה בעלי חיים, לא פסלים, ולא צריך להציב את הדחף שלך להוציא תמונה מגניבה לפני הביטחון שלהם.
גם אם הסיכוי לפגיעה הוא מזערי.
אז יובל, מאיירס ואחרים שטוענים אחרת- סבבה, אני נשאר בדעתי.
Kokopelliתעשו מה שאתם רוצים, נחשים ממינים ומיבשות אחרות לא אמורים לבלות בנעימים זה לצד זה. אם IBD אינו דוגמא מספיק טובה למחלה שיכולה לחולל שמות במעבר בין פיתון לבואות יש עוד כמה חביבות.
ובשביל חיידקים ווירוסים גם שנייה זה יותר מדי.
אני בכול מקרה חושב שזה מיותר- זה לא מתאפשר בטבע, ולדעתי יש סיבה מאוד טובה לכך. ככה אני משאיר את זה. הגישה של "רק בשביל תמונה" לי נראית קצת לא במקום- אלה בעלי חיים, לא פסלים, ולא צריך להציב את הדחף שלך להוציא תמונה מגניבה לפני הביטחון שלהם.
גם אם הסיכוי לפגיעה הוא מזערי.
אז יובל, מאיירס ואחרים שטוענים אחרת- סבבה, אני נשאר בדעתי.
אם אתה כל כך מודאג מחיידקים ווירוסים, אני חושב שיש לנחש הרבה יותר סיכוי להידבק בהם כשמצלמים אותו בחוץ, על הקרקע החשופה.
- אפילו אם ממש רוצים להוציא תמונה מגניבה של ה"דארק פייז". /forums/topic/10694 /forums/topic/10203
[quote]אם אתה כל כך מודאג מחיידקים ווירוסים, אני חושב שיש לנחש הרבה יותר סיכוי להידבק בהם כשמצלמים אותו בחוץ, על הקרקע החשופה.
- אפילו אם ממש רוצים להוציא תמונה מגניבה של ה"דארק פייז".
במקרה זה אני חולק על דעתך לחלוטין. סיכוייו של נחש להדבק בוירוס או חיידק כתוצאה משיטוט אקראי (אפילו לא מפוקח) ע"ג אדמה חשופה או דשא נמוכה לעין ערוך מסיכויי הדבקה מנחש השוכן באותו כלוב. אגב גם סיכויי הדבקה בין בני אדם ,בשפעת לדוגמא גבוה, לעומת סיכויי העברת המחלה מאדם לשיח או עץ וההיפך.