טוב, אחד הזכרים שנולדו בשנה שעברה החליט שהוא הגיע לגיל שאפשר להתחיל (שנה וחצי). בדרך כלל אני לא רואה הרבה חיבורים בבואות (ותאמינו לי שיש לי נסיון לא מועט, גם בשנים איתן) הן אוהבות להיות דיסקרטיות בד"כ , אבל הבחור הזה הוא חשפן מלידה כנראה 😄 . בכל אופן החלטתי לשתף אותכם בתמונת חיבור (תקריב) שלו עם נקבה בלונד היפו (קולומביאניתXהוג) 66% הטרו לאלבינו. למרות שהסיכוי לא גבוה (מאחר והוא 50% הטרו לאלבינו), אני מקווה שגם בזיווג הזה יצאו sunglow (או לפחות אלבינו , בכדי להוכיח את שניהם גנטית) המשך שבוע נפלא לכולם :)
זיווג בואות
עמוד 1 מתוך 2
ש
מדהים מדהים מדהים 😎
שיהיה המון הצלחה בהמשך :wink:
שיהיה המון הצלחה בהמשך :wink:
תמיד יש סיכוי שלא יצא, אבל הם נפגשים כבר מזה כחודש והמחזה חוזר על עצמו כמעט מדי יום, בנוסף יש סימני זרע על גב הנקבה (מה שקורה אחרי ניתוק בין אברי המין ). בעיקרון לאחר שהנקבה תבצע מה שקרוי בלעז ovulation נדע אם 'תפס' או לא :)
עידן, מדובר בזכר סנסט קרוס (לצערי לא סנסט).
צור, יכול להיות שהזכר שלך יהיה מוכן למרות שאם הוא רגיל אז זה די בספק. בד"כ בואות 'גמדיות' מגיעות לבגרות מינית מוקדם יותר (אני יודע שהוג איילנד וקורן איילנד זכרים הגיעו לבגרות מינית וזיווגו כבר בגיל שנה וחודשיים).
בכל אופן , שני זכרים (הסנסט קרוס שבתמונה ואח נוסף שלו (סנסט קרוס נוסף) כבר "עובדים" אצלי. בבואה נורמל לא נתקלתי עדיין בזכר שהגיע לבגרות מינית וזיווג לפני גיל שנתיים וחצי...
אבל בעיקרון זה נראה לי אפשרי גם בגיל שנתיים (ומי יודע אולי גם קודם לכן).
צור, יכול להיות שהזכר שלך יהיה מוכן למרות שאם הוא רגיל אז זה די בספק. בד"כ בואות 'גמדיות' מגיעות לבגרות מינית מוקדם יותר (אני יודע שהוג איילנד וקורן איילנד זכרים הגיעו לבגרות מינית וזיווגו כבר בגיל שנה וחודשיים).
בכל אופן , שני זכרים (הסנסט קרוס שבתמונה ואח נוסף שלו (סנסט קרוס נוסף) כבר "עובדים" אצלי. בבואה נורמל לא נתקלתי עדיין בזכר שהגיע לבגרות מינית וזיווג לפני גיל שנתיים וחצי...
מנסה בגיל שנתיים וחצי, אבל מנסיוני בד"כ בגיל 3 הן נעטרות לראשונה.
קיבלת תאבון הא? אתה יכול לנסות בדצמבר הבא גם את היפיוף שלך (כל מה שנדרש זה נקבה בוגרת :) )
קיבלת תאבון הא? אתה יכול לנסות בדצמבר הבא גם את היפיוף שלך (כל מה שנדרש זה נקבה בוגרת :) )
אלון תודה על התשובה ..
כן הבואה שלי היא רגילה ..בכל זאת לא תיכננתי לזווג עכשיו רק סתם שאלתי בשביל הידע אני מתכנן לזווג אותו אחרי גיל שנתיים.
כן הבואה שלי היא רגילה ..בכל זאת לא תיכננתי לזווג עכשיו רק סתם שאלתי בשביל הידע אני מתכנן לזווג אותו אחרי גיל שנתיים.

womaקיבלת תאבון הא? אתה יכול לנסות בדצמבר הבא גם את היפיוף שלך (כל מה שנדרש זה נקבה בוגרת :) )כן כבר רעב מאוד :wink: יש הרבה תכניות בראש 😄
womaעידן, מדובר בזכר סנסט קרוס (לצערי לא סנסט).רגע,
אז עם יש לי בואה היפו מלניסטית(זכר)בן חצי שנה אז באיזה גיל הוא יהיה מוכן לרביה?ומתי זה יהיה(באיזה חודש ושנה)בערך?
מאחר והבואה שלך נולד ב 14 במאי 2008 והוא צאצא ל jeff gee ליין (שהן בואות צנועות מימדים מפנמה) יש סיכוי לריבוי בגיל שנה וחצי (לא בטוח שיהיה מוכן כבר אבל קיימת סבירות)
.yonatan.Mהוא כבר הסביר..קראתי ואני לא מבין בגלל זה שאלתי ההערה שלך לא במקום לדעתי.
תקרא יותר בעיון את השרשור...

womaעידן, מדובר בזכר סנסט קרוס (לצערי לא סנסט).בבקשה ציטוט ממה שאלון אמר...