.yonatan.M18 בינו׳ 2009לאלון היקר המון המון מזל טובבב חחחחח... עד 120... ועוד המון ברכות שאני לא כול כך זוכר... 😛 :Dהגב
שלומי18 בינו׳ 2009מזל טוב :) מה הכינוי שלו?"העולם בנוי משלושה סוגי אנשים, אלה שיודעים לספור ואלה שלא..." מגדל:עקרבים,טרנטולות,נדלים,עקרבישים,עקרבשוטים,נחשים,לאופרדים,חלזונות וחרקי האכלה הגב
שלומי18 בינו׳ 2009בן כמה? חחח"העולם בנוי משלושה סוגי אנשים, אלה שיודעים לספור ואלה שלא..." מגדל:עקרבים,טרנטולות,נדלים,עקרבישים,עקרבשוטים,נחשים,לאופרדים,חלזונות וחרקי האכלה הגב
boubling18 בינו׳ 2009אלון הצעיר יותר :) הוא בן 19. אלון מזל טוב ותודה רבה רבה על כל העזרה עם לבנה!!!הגב
Aanolis18 בינו׳ 2009תודה חברים:) וכן אני בן ,19 ושמחתי ואשמח לעזור לכל אחד ואחת שישאלו לגבי לאופרדים ,או מזון חי שונים אני לשירותכם:).הגב
.yonatan.M18 בינו׳ 2009anolisתודה חברים:) וכן אני בן ,19 ושמחתי ואשמח לעזור לכל אחד ואחת שישאלו לגבי לאופרדים ,או מזון חי שונים אני לשירותכם:). ולי לא אומרים תודה??? :(הגב
שלומי18 בינו׳ 2009.yonatan.Manolisתודה חברים:) וכן אני בן ,19 ושמחתי ואשמח לעזור לכל אחד ואחת שישאלו לגבי לאופרדים ,או מזון חי שונים אני לשירותכם:). ולי לא אומרים תודה??? :( תודה... :wink:"העולם בנוי משלושה סוגי אנשים, אלה שיודעים לספור ואלה שלא..." מגדל:עקרבים,טרנטולות,נדלים,עקרבישים,עקרבשוטים,נחשים,לאופרדים,חלזונות וחרקי האכלה הגב
ben18 בינו׳ 2009.yonatan.Manolisתודה חברים:) וכן אני בן ,19 ושמחתי ואשמח לעזור לכל אחד ואחת שישאלו לגבי לאופרדים ,או מזון חי שונים אני לשירותכם:). ולי לא אומרים תודה??? :( אין בעד מה :wink:הגב