שלומי18 בינו׳ 2009דרבוקה..."העולם בנוי משלושה סוגי אנשים, אלה שיודעים לספור ואלה שלא..." מגדל:עקרבים,טרנטולות,נדלים,עקרבישים,עקרבשוטים,נחשים,לאופרדים,חלזונות וחרקי האכלה הגב
boubling18 בינו׳ 2009נראה לך אנ אנגן על חליל? :) אני לא אוהב לנגן על משהו ,חוץ מעל השכל של האנשים פה בפורום 😄הגב
ben18 בינו׳ 2009אני אוהב לנגן על כלי מאוד מיוחד וגדול שלא אציין את שמו 😄 😄 😄 ((סקסופון)) סתם צוחק לא מנגן בשום דבר :wink:הגב
Aanolis18 בינו׳ 2009חח במקום פורום לזוחלים וחיות אקזוטיות, את הופכים את זה למקושרים .חחח יהייה טוב:)הגב
talt18 בינו׳ 2009כעיקרון זה "פורום שלכם" פשוטו כמשמעו זה לא שהם מפרסמים את האשכולים הללו בפורום נחשים שאפשר לחשוב איזו חריגה זו...הגב
Aanolis18 בינו׳ 2009taltכעיקרון זה "פורום שלכם" פשוטו כמשמעו זה לא שהם מפרסמים את האשכולים הללו בפורום נחשים שאפשר לחשוב איזו חריגה זו... סבבה שיפרסמו פה לא אומר שזה משהו רע, רק אני קצת חושב שזה דבילי. אבל לא משנההגב
talt18 בינו׳ 2009anolistaltכעיקרון זה "פורום שלכם" פשוטו כמשמעו זה לא שהם מפרסמים את האשכולים הללו בפורום נחשים שאפשר לחשוב איזו חריגה זו... סבבה שיפרסמו פה לא אומר שזה משהו רע, רק אני קצת חושב שזה דבילי. אבל לא משנה גם אני אבל עדיין זכותם...הגב
.yonatan.M18 בינו׳ 2009anolisיש לי שאלה מה נושא האשכול הבא עם יש חברה או אין? אתה מנסה לירמוזז שאתה ממש אבלל ממש רוצה שיפתתחו אשכול כזהה??? 😛הגב