שקיות "ירוקות"

בבמה זו, הייתי רוצה למשוך קצת את תשומת ליבכם לגבי השקיות החדשות שמוכרים עכשיו בחנויות-שקיות ירוקות אשר מתכלות בטבע תוך פרקי זמן קצרים יותר מאשר 400 שנה(שקיות רגילות) ועשויות מפלסטיק מתכלה על בסיס עמילן תירס .

מהי שקית מתכלה?
-עשויה מפולימר טבעי ומתכלה בקומפוסט בתוך תשעים יום
-מפחיתה את הפגיעה בחי ובצומח
-ממזערת זיהום ופסולת
-חזקה כמו שקית רגילה ואף יותר
במילים אחרות-מומלץ בחום ❗
כבר לא חדש, אפילו הספיק להגיע לישראל כבר.
אני משער שזה בכלל לא זול
עמית
Zimerכבר לא חדש, אפילו הספיק להגיע לישראל כבר.
אני משער שזה בכלל לא זול
כן...לדעתי הממשלה צריכה לסבסד דברים כאלו אבל מצד שני יש כ''כ הרבה יותר חוסרי תקציב לפני שצריך לדאוג להם למרות שאין מקום להשוואה כי כל הנושא הזה חשוב כמו רוב השאר...אולי אם ייצרו דברים כאלו בארץ..
יש מצב גדול שמייצרים כבר בארץ.
לפי דעתי יש דברים שחשובים פי מאה משקית ירוקה.
עמית
יש כן...אבל צריך לדאוג גם לאיכות הסביבה...זה נושא חשוב שאם לא נתחיל לקחת בו חלק רציני לא ישאר לנו כאן עוד הרבה זמן בכלל
שקיות ירוקות הן עוד אמצעי לשמירה על הכדור, למי שמתקמצן או פשוט לא יכול להרשות לעצמו - כיום ניתן גם למחזר שקיות ניילון (בזכרון יעקב למשל, ישנם מכלים לאיסוף שקיות). אז פשוט הרימו טלפון למועצה המקומית ובררו איפה המקום הכי קרוב אליכם שבו ניתן למחזר שקיות (מומלץ גם לגבי כל זבל אחר, גם זבל אורגני.)

דרך אגב, קיימים גם סכו"ם וכלים חד פעמיים מתכלים, חלקם מיוצרים על אותו העקרון כמו השקיות הנ"ל וחלקם מיוצרים מקני סוכר. {אני לא יודע מה המחיר בדיוק אבל באירוע מסוים לאחרונה קניתי כלים חד פעמיים מתכלים (סכו"ם+כוסות+צלחות) ל-50 איש רק ב-250 ש"ח שזה ממש לא יקר לדעתי.}

Digris, תודה רבה על שהפנת את תשומת ליבנו. :wink:
יום ניפלא :D !
האלבום שלהם:
אחח אחח,איזה כייך זה הפורום הזה!

פשוט כמעט כולם פה כל כך אכפתים שזה ממש שונה מפורומים אחרים.

כמו שצריך! :wink:
Elad Rastaשקיות ירוקות הן עוד אמצעי לשמירה על הכדור, למי שמתקמצן או פשוט לא יכול להרשות לעצמו - כיום ניתן גם למחזר שקיות ניילון (בזכרון יעקב למשל, ישנם מכלים לאיסוף שקיות). אז פשוט הרימו טלפון למועצה המקומית ובררו איפה המקום הכי קרוב אליכם שבו ניתן למחזר שקיות (מומלץ גם לגבי כל זבל אחר, גם זבל אורגני.)

דרך אגב, קיימים גם סכו"ם וכלים חד פעמיים מתכלים, חלקם מיוצרים על אותו העקרון כמו השקיות הנ"ל וחלקם מיוצרים מקני סוכר. {אני לא יודע מה המחיר בדיוק אבל באירוע מסוים לאחרונה קניתי כלים חד פעמיים מתכלים (סכו"ם+כוסות+צלחות) ל-50 איש רק ב-250 ש"ח שזה ממש לא יקר לדעתי.}

Digris, תודה רבה על שהפנת את תשומת ליבנו. :wink:
זול?250?זה פי חמש מרגיל...