משכנה החדש של הבואה שלי

עמוד 1 מתוך 2
המקום החדש של הבואה בייבי שלי מוכן, עוד לא העברתי אותה, בנתיים צילמתי לשמוע דעתכם...

בהמשך אצלם גם אותה במשכנה החדש, צריכה להתנשל כל רגע, אז נחכה גם לבגד החדש... :wink:
1 007.jpg1 006.jpg
יפה מאוד :)
על הצמחים האלה היא תגמור מאוד מהר, זכור מה אמרתי 😈
חחח על הכיפק, היא תגמו , נחליף לה, כמו שמחליפים צעצועים לתוכי כשהוא מפרק אותם :wink:
זה פשוט לא פרקטי בטווח הארוך יותר, והאלה של אקזוטררה יקרים מכדי להחליף.
זה לא ייהרס, זה פשוט ייפול ויבלה את זמנו על התחתית
עברה בשעה טובה 😎

מדליק, שים לב היא נכנסת לנשל?
איי איי.. יפה מאוד, אבל העיתון די הורס 😛 אני הייתי שם שבבי עץ (לדעתי הכי מתאים לעיצוב), אבל עדיין יצא מדהים.
כן, היא בנשל בדיוק בשלב שהעיניים משנות צבע, מחר בטח יחזרו לצבע הרגיל...
באמת כדאי להוסיף אספן,מתאים לכל תנאי הבואה.

או שבבי עץ אך ממש לא הייתי ממליץ במקרה של בליעה.
אם חשוב לו הקטע של עיצוב דווקא הייתי שם שבבי עץ ומאכיל בכלי אחר, כי בכל מקרה לא מדובר בטרריום הסופי של הבואה. אבל אספן זה גם אחלה אופציה..
עיצוב מדהים:) ובואה נחמדה מאוד
רצוי לשים כלי מחבוא לא? אני לא יודע אם בתמונות האחרות הוא שם כי אצלי זה לא מראה אותן.
עמית ברמק
האלבום שלי-
תודה לכולם, מה אתם אומרים להאכיל אותה במקום אחר? או שלהוציא את הגזע בזמן האכלה ואח"כ להחזיר אותו?
berlad217אם חשוב לו הקטע של עיצוב דווקא הייתי שם שבבי עץ ומאכיל בכלי אחר, כי בכל מקרה לא מדובר בטרריום הסופי של הבואה. אבל אספן זה גם אחלה אופציה..
לדעתי לעיצוב יתאים יותר כאבול או משהו בסגנון של פורסט בארק של אקזוטרה...אבל יש עם זה קצת בעיה שזה אחלה מצע לטפילים ובגלל זה לא הכי מומלץ...
להוציא את הגזע בזמן האכלה? למה?
אם היית כותב על מצע (כגון אספן) זה משהו אחר, בד"כ זה עשוי להתקע בשיניים וכיו"ב , אבל הגזע לא מפריע (לדעתי לבואה הוא רק יוסיף).
נ.ב אחלה עיצוב לטרריום. לגבי מצע... אולי כדאי להחליף עיתון במצע אחר
תודה לכולם, אחליף מצע בהקדם האפשרי...