Ttkui10015 בינו׳ 2009אני מחפש דף גידול על בואה בוליביאנית אשמח לעזרת הפורום... תודה מראוש לכל העונים :wink:הגב
חחבר/ה לשעבר16 בינו׳ 2009אופן הגידול אינו שונה מגידול בואה בכללי הנה לך מקור מידע https://www.snakes.co.il/phpBBHeb/cms_view_article.php?aid=152הגב
אלון ברגר16 בינו׳ 2009ראשית, הגידול דומה לשאר בני המין boa constrictor. שנית - נראה אותך קודם משיג כזו בארץ (רמז: אין כאלה כאן). לא הגיעו מעולם ביבוא מורשה ולמיטב ידיעתי עדיין לא הוברחו כאלה ארצה, לתשומת לבך אם מישהו מנסה למכור לך בואה כזו.הגב
youval osman19 בינו׳ 2009.yonatan.Mמה המחירים של פריטים כאילו בחו"ל ?? פרטים,לא פריטים. והמחיר ממה שלי יצא לראות נע סביב ה400$ॐ ממוקם בכפר סבא. ניתן להשיג אותי טלפונית ברוב שעות היממה בין הימים א' לה'. פלאפון-0507224264 [email protected] נסיון בגידול זוחלים משנת 1992! הדרכה ותמיכה לכל אורך הדרך...הגב
eyal_ma220 בינו׳ 2009מצטער על הבורות אבל מהיא בואה בוליביאנית? וקולומבינית? האם אפשר תמונות? מגדל: אוגרים סיבירים שני חתולים בואה בלונד היפו כרכן טקסס מקווה לעוד! (ואני חשבתי שאני לא יתמכר...)הגב
youval osman20 בינו׳ 2009eyal_ma2מצטער על הבורות אבל מהיא בואה בוליביאנית? וקולומבינית? האם אפשר תמונות? בוליביאנית - עממי: Bolivian Short Tailed boa לטיני: Boa constrictor amarali קולומביאנית - עממי: Colombian Boa \ Common Boa לטיני: Boa constrictor imperator {אלו הנפוצות יותר בסחר בארץ ובכלל}. חיפוש בGoogle תחת השמות הללו יניב לך תמונות.ॐ ממוקם בכפר סבא. ניתן להשיג אותי טלפונית ברוב שעות היממה בין הימים א' לה'. פלאפון-0507224264 [email protected] נסיון בגידול זוחלים משנת 1992! הדרכה ותמיכה לכל אורך הדרך...הגב
youval osman8 בפבר׳ 2009אין שום צורך לשאול שוב, פשוט לקרוא את שכתבתי בתגובה שלי פה מה20 לינואר.. 😄ॐ ממוקם בכפר סבא. ניתן להשיג אותי טלפונית ברוב שעות היממה בין הימים א' לה'. פלאפון-0507224264 [email protected] נסיון בגידול זוחלים משנת 1992! הדרכה ותמיכה לכל אורך הדרך...הגב
.yonatan.M8 בפבר׳ 2009אתה כאילו שואל אם אפשר להקפיץ ?? :? בכול אופן אם הייתה טורח לעיין בשרשור הייתה רואה שמספר הודעות מעליך רשום את השם האנגלי שלה...הגב