חיפושיות קמח

תמיד אני מעבד 10-20 חיפושיות בלי ביצים של זחלונים 😢

בקמות הבאה אני רוצה סוף סוף לצאת מורבח וביגלל הידע המיקצועי אני פונה אליכם בשאלה איך אפשר ליצור תנאי רביה טובים?

:wink:
לא כל כך הבנתי מה שרשמת פה, אבל כדי ליצור תנאי רבייה טובים לזחלי קמח קטנים זה קלי קלות. דבר ראשון ,שתהייה לך כמות של יותר מ70 חיפושיות. שיש להם בכלי סובין וחתיכות תפוח אדמה, או בטטה, ובונזו ,וקצת מזון מכרסמים. ולשים על חימום, אחרי כמה חודשים שאתה פשוט שוכח מהם לגמרי. אתה בא ומיסתכל, ואתה לא תאמין כמה זחלים צעירים. יש לך את כל הזחלים האלה ,ואת כל המצע. אתה מעביר לכלי אחר, ושם גם על חימום ,ולזחלים אתה נותן פרוסות תפוח אדמה.בטטה, בונזו, וכל מיני ירקות. ופירות טובים ,אצלי הם ממש אוהבים תפוזים. גם המין הגדול וגם הקטן. אגבב החימום שאני מישתמש זחלי קמח ,כמה שזה מצחיק. זה גאוני, הרבה אנשים בבית צופים בטלויזיה. והממיר פשוט מיתחמם מרוב שצופים בטלויזיה ,וזה בידיוק הטמפרטורות שחרקי האכלה בכללי צריכים. וככה יש גדילה מהירה יותר בהצלחה:)
הבעיה היא שאין לי ממיר (הטלויזיה אכי מתומתמת שיכול להיות)

וגם אני לא יכול לישכוח מהם הם בחדר השינה שלי 😄
ממיר זה פיתרון טוב אולי לחימום, אבל מדובר על כלי קטן לכמות זחלים מאוד מצומצמת.. מעבר לזה שלא סתם יש חורי אוורור על הממיר.
אבל בעיקרון אני חושב שגם טמפרטורת חדר תהיה להם טובה, בלי חימום, תהיה אבל פחות התרבות.
אפשר לחמם גם אם כבל חימום?
דבר ראשון אומרים במקרה כזה "עם" ולא "אם"...וחום זה חום אין הבדל כל עוד כמובן זה לא מוגזם מדי.
יאללה סליחה על שגיאות כתיב 😈 ותודה על התשובות :wink: