שאלה על סוגי ומחירי תוכים.

עמוד 1 מתוך 4
רציתי לקנות תוכי אבל אני לא יודע איזה סוג הכי כדי לי אני מגדל מתחיל ועד עכשיו גידלתי רק פינקים אני גם אשמח לדעת על מחירים
אתה מעוניין בתוכי האכלת יד?
ד"א אתה כן מגדל מתחיל כי גידלת פינקים, אם אתה רוצה תוכי האכלת יד :)
אתה צריך לומר לנו מהו התקציב שלך?אין לך בעיה עם רעש?אחר כך יהיו פתוחות בפנייך המון אופציות.
לילה טוב.
אני יודע שאני מגדל מתחיל(כתוב בהודעה הקודמת) אני מעוניין בתוכי האכלת יד בעיקרון אין לי בעיה עם רעש אבל אני לא רוצה תוכי רועש מידי.אין לי תקציב אני פתוח להצעות
סליחה רק עכשיו שמתי לב :)
תראה אני ארשום לך את המחירים ואת התוכים שמתאימים למגדל המתחיל
150-200קוקטייל
450-550קוואקר
600-750קוניור שמש/גרינצ'יק
800-100 סנגל/אלכסנדרין.
אם אפשר עוד קצת פרטים זה יהיה מצויין
אינ חושב על קוקטייל כי הוא הכי זול.אפשר ללמד אותו לדבר או דברים כאלה????.
כן יש לי שאלות
1.הכלוב חייב להיות כל כך גדול????
2.איזה עוד דברים צריך לקנות לו חוץ מכלוב מים ואוכל????
3.הקוקטייל יכול לחיות ביחד עם הפינקים?????
כמה עולה בערך כלוב לקוקטייל??????
איזה מישחקים להביא לו??????????
כלוס סטנדרטי לקוקטייל יעלה בין 150-250(מחנות).
מראה אחת,נדנדה,ושרשרת כזאת עם פעמות.
אתה לא חייב חקנות את המשחקים האלו סתם נתתי דוגמא.
יום טוב.
שמע אם אתה רוצה תוכי האכלת יד ואתה מיתכוון להשאיר אותו הרבה בחוץ אז אל תיקנה כלוב ממש גדול..
האלבום שלי:
אפשר לתת לקוקטייל זחלי קמח(נידמה לי שככה קוראים לזה)????
אפשר לתת את הסוג הקטן אבל עם תזונה נכונה זה סתם תוספת נחמדה פה ושם
מסכים על טל :)
ד"א אם אתה מעוניין בדף גידול כזה או אחר על סוג מסויים של בעל כנף,אשמח לכתוב .
לילה טוב.
אי לא מעוניין בדף גידול אבל תודה יש מספיק דפי גידול על קוקטייל.אבל רציתי לדעת מה הגודל הסביר לכלוב של קוקטייל???? אני לא רוצה להיות מעצבן או משהו ראיתי בדף גידול שרצוי שמידות הכלוב תהיינה בגדלים הבאים: 60X60X120 אבל זה קצת ע-נ-ק!!! לא?????.לקוקטייל צריך לקנות קן מלאכות והוא ירפד כמו עם פינקים?????????.יש תוכי למתחילים שיכול לדבר ולבצע פעלולים ברמה סבירה(לא כמו קוקטייל)???????????
eshedvאי לא מעוניין בדף גידול אבל תודה יש מספיק דפי גידול על קוקטייל.אבל רציתי לדעת מה הגודל הסביר לכלוב של קוקטייל???? אני לא רוצה להיות מעצבן או משהו ראיתי בדף גידול שרצוי שמידות הכלוב תהיינה בגדלים הבאים: 60X60X120 אבל זה קצת ע-נ-ק!!! לא?????.לקוקטייל צריך לקנות קן מלאכות והוא ירפד כמו עם פינקים?????????.יש תוכי למתחילים שיכול לדבר ולבצע פעלולים ברמה סבירה(לא כמו קוקטייל)???????????
זה כלוב גדול מדיי בשביל קוקטייל אחד יספיק לך כלוב של 70 ס''מ גובה..
האלבום שלי:
eshedvיש תוכי למתחילים שיכול לדבר ולבצע פעלולים ברמה סבירה(לא כמו קוקטייל)???????????
תוכי למתחילים שמדבר מצויין הוא הקוואקר.
יש לקחת בחשבון את צרחותיו החזקות(כתבתי דף גידול בנושא אתה מוזמן לקרוא).
מחירו של הקוואקר נע סביב ה-500 ש"ח.
לגבי מידות הכלוב.דבר ראשון ה120 זה גובה(אני אשנה שיהיה יותר ברור).אני חושב ששהיית התוכי בכלוב חייבת להוות הנאה לתוכי.
אתה יכול לגדל אותו בכלוב של 50 ס"מ מה יהיו ההשלכות לכך אתה צריך לנחש.
במידות הנ"ל אתה יכול לגדל זוג קוקטיילים בקלות רבה.אם אין לך מקום תוריד את המידות ב15 ס"מ לכל קריטריון(א.ג.ר).
מקווה שעזרת שאלות נוספות יתקבלו בשמחה.
ד"א אני מאמין שצריך לאפשר לכל תוכי את המקסימום שהוא צריך.70 ס"מ יהיה טוב והוא יחייה,אבל אם אתה רוצה שהתוכי שלך יהיה בריא וחזק לך על 100-120 ס"מ.
לילה טוב. :)
אתה מעוניין בזיווג הקוקטייל?
אם תוכל לנסח את שאלתך בצורה ברורה יותר זה יהיה טוב.
לילה טוב.
אני לא מעוניין בזיווג קוקטיילים.לקוקטייל צריך לקנות קן מלאכותי והוא ירפד אותו כמו לפינקים או שהוא לא צריך????.שמעתי שלקוקטייל יש אבקה בין הכנפיים איך נפטרים ממנה?? ויש לי זוג פינקים שרציתי לצרף לקוקטייל זה אפשרי?????הוא יתעצבן עליהם??יתקוף אותם???או משהו כזה???.ויש אפשרות ללמד אותו לעשו את צרכיו במקום אחד??????

הנושא נעול, לא ניתן להגיב.