נותרו בסביבות ה 200 זחלי משי מהבקיעה האחרונה, הזחלים הגיעו למימדים מטורפים ושוקלים בהתאם. נשאר לזחלים תקופה יפה של שבועיים וחצי, שלושה עד להתגלמות. הזחלים יגיעו עם אוכל מיוחד שיספיק להם לשבוע לערך. בנוסף למי שהזחלים יתגלמו יכול להשתמש בעש הבוקע מהגולם בתור מזון בריא, המזוקן שלי (ששון) והמנומרת (פאריס) פשוט מטורפים על העשים. הם אינם מסוגלים לעוף אבל עדיין מנסים להשתמש בכנפיים וכל התזוזות האלו פשוט מגרות את הלטאות לטרוף אותם :)
מי שעדיין לא ניסה להאכיל את בעלי החיים שלו בזחלי משי או בעשים, מוזמן לנסות ולראות את התוצאות. :wink:
זחלי המשי ידועים כמזון בעל ערך תזונתי גבוה במיוחד ותכונות נוספות ההופכות אותו לאחד המזונות הטובים ביותר לזוחל שלכם:
1. הזחלים מעוררים תאבון
2. הזחלים לא בורחים קופצים או נושכים
3. זזים באיטיות ומקלים על הזוחל לתפוס אותם
4. זחלי משי מסוגלים לגדול ולהגיע למשקל השווה ערך ל- 10צרצרים בוגרים
5. גוף הזחל רך ואינו מכוסה בשיריון, מה שמקל על הזוחל ללעוס ולעכל את הזחל ללא חשש
6. אין צורך בתנאים מיוחדים לגידול רק אספקה קבועה של עלי תות
7. הזחלים ללא ריח ואינם משמיעים קולות
מחירים:
70 אגורות לזחל
60 אגורות לזחל ל 100 זחלים ומעלה
אני מתגורר באיזור המרכז, כדאי להזדרז שכן זחלים אלו מתגלמים לאחר חודש וחצי לערך
לאחר מכן תוכלו להתחיל גרעין ריבויי משלכם.
לא תימכר כמות הקטנה מ 50 זחלים.
מי שעדיין לא ניסה להאכיל את בעלי החיים שלו בזחלי משי או בעשים, מוזמן לנסות ולראות את התוצאות. :wink:
זחלי המשי ידועים כמזון בעל ערך תזונתי גבוה במיוחד ותכונות נוספות ההופכות אותו לאחד המזונות הטובים ביותר לזוחל שלכם:
1. הזחלים מעוררים תאבון
2. הזחלים לא בורחים קופצים או נושכים
3. זזים באיטיות ומקלים על הזוחל לתפוס אותם
4. זחלי משי מסוגלים לגדול ולהגיע למשקל השווה ערך ל- 10צרצרים בוגרים
5. גוף הזחל רך ואינו מכוסה בשיריון, מה שמקל על הזוחל ללעוס ולעכל את הזחל ללא חשש
6. אין צורך בתנאים מיוחדים לגידול רק אספקה קבועה של עלי תות
7. הזחלים ללא ריח ואינם משמיעים קולות
מחירים:
70 אגורות לזחל
60 אגורות לזחל ל 100 זחלים ומעלה
אני מתגורר באיזור המרכז, כדאי להזדרז שכן זחלים אלו מתגלמים לאחר חודש וחצי לערך
לאחר מכן תוכלו להתחיל גרעין ריבויי משלכם.
לא תימכר כמות הקטנה מ 50 זחלים.