פינקים

יש לי זוג פינקים ולנקבה יש כל הזמן קרחת באיזור האחוריים למה זה?????

ואיך מאלפים פינקים(אם אפשר)לא הרבה ברמה שלא יפחדו ממני ומהיד שלי
אוקיי קודם כל ברוך הבא לאתר שלנו.
אני יכול להבטיח לך שיש באתרינו שני מגדלים מהטובים ומהגדולים בארץ(יובל ושי),וכמובן עוד הרבה אנשים תותחים בתחום זה(יניב).
אוקיי לשאלתך אני אישית לא התעסקתי אף פעם עם פינקים,אבל אני יודע שפינקי הוא לא תוכי למטרות אילוף וכדומה.
יש אנשים שמחתימים פינקים,אבל בכללי זאת לא ציפור להחתמה.
לשאלתך השנייה אתה יכול יותר לפרט קרחות? תסתכל שוב ותתאר בצורה מפורטת יותר,יכול להיות שטעית או משהו.
לילה טוב.
שיער ורוד? אתה מתכוון לנוצות אולי?תפרט עליה יותר לרוב זה נובע מתזונה לקויה.מה התזונה שהיא מקבלת?האם היא הטילה לאחרונה או בכלל בחייה?

פינקים אינם מיועדים לאילוף.אם כי נראו מקרים.
לא שיער ורד רואים את העור שלה שהוא בצבע ורד(ניראה לי??)אני נותן לה רק אוכל לפינקים ומים היא לא הטילה לאחרונה ואני חושב שהיא לא הטילה בחייה
אממ.. יכול להיות שאתה רואה אותה משפשפת את הישבן בסורגי הכלוב?
לא.היו גם עוד 2 פינקים לפניה(שמתו)וגם להם היה את זה
זאת כנראה בעיה בתזונה אני מניח...הם מחוץ לבית או בתוכו?

תתן להם יותר פירות וירקות,ביצה קשה פעמים בשבוע ואגוזים טחונים לחתיכות פעמיים בשבוע.אם אתה יכול לנסות להעביר לכופתיות לפתוכונים תנסה רק טוב יצא מזה.ואם בא לך להשקיע באמת אני אפנה אותך למישהו בפרטי שמוכר אבקות ויטמינים איכותיות לתוכים שיעש תעבודה טוב מאוד מניסיון די ארוך.
טל אחלה תשובה,רק עצה קטנה מזון ביצים יכול לעזור לך גם כן.
לילה טוב.
boublingטל אחלה תשובה,רק עצה קטנה מזון ביצים יכול לעזור לך גם כן.
לילה טוב.
יש לך נקודה אבל אם תשים לב טוב טוב מזון ביצים מורכב מביצים ולחם ועיקר ערכו התזונתי הינו בביצה לכן כשרשמתי ביצה קשה זה מהווה תחליף מלא למזון הביצים כיוון שהלחם עצמו אינו מכיל ערך תזונתי רב כ''כ ככה שהשאר מכסים עליו והתזונה שלמה.מה גם היתרון שזה טרי ולא כמו שמוכרים בחנות ולכן יש לזה ערך תזונתי יותר גבוה...אלא אם זה הכנה עצמית של המגדל וזה טרי ואז ערכו התזונתי שווה ערך.