יש לי דיונאה שקניתי לפני יומיים ואני לא כל כך יודע איך לגדל אותה אני קראתי את המאמר של אריה על הדיונאות ולא כל כך הבנתי מה אני צריך לעשות אני יודע שצריך לשים לה רק מים מזוקקים בתחתית ושצריך שיהיה לה לחוץ וזה כל מה שהבנתי(אני די טיפש)
עזרה בגידול דיונאה
אל תקרא לעצמך טיפש אם אתה לא יודע משהו...זה לא נכון להגיד את זה
בעיקרון כל מה שצריך זה אדמה ללא דשנים (הכי טוב זה ספאגנום או קבול)
כמו שכתבתה-השקייה תחתית עם מים מזוקיקים\מי מזגן \מי גשם
חרק קטן אחת לשבועיים (עדיף שתתן לה לתפוס לבד)
שים על הדיונאה שקית\קופסא שקופה עם חור קטן שיהיה אוורור ולחות גבוהה
שים אותה במקום עם אור (ניתן לשים אותה במקום עם שמש בוקר ישירה, לא יותר מידי זמן)
בעקרון בחורף צריך להוסיף לה חימום אם הטמפרטורה נורא יורדת (ניתן לחמם עם מזגן או עם המאוורר של המחשב)
ואם אין לך חימום אתה יכול להכניס אותה לתרדמת (שאת זה כבר מישהו אחר יסביר לך...לי לא כל כך הלך עם התרדמת של הדיונאה שלי...)
בעיקרון כל מה שצריך זה אדמה ללא דשנים (הכי טוב זה ספאגנום או קבול)
כמו שכתבתה-השקייה תחתית עם מים מזוקיקים\מי מזגן \מי גשם
חרק קטן אחת לשבועיים (עדיף שתתן לה לתפוס לבד)
שים על הדיונאה שקית\קופסא שקופה עם חור קטן שיהיה אוורור ולחות גבוהה
שים אותה במקום עם אור (ניתן לשים אותה במקום עם שמש בוקר ישירה, לא יותר מידי זמן)
בעקרון בחורף צריך להוסיף לה חימום אם הטמפרטורה נורא יורדת (ניתן לחמם עם מזגן או עם המאוורר של המחשב)
ואם אין לך חימום אתה יכול להכניס אותה לתרדמת (שאת זה כבר מישהו אחר יסביר לך...לי לא כל כך הלך עם התרדמת של הדיונאה שלי...)
"העולם בנוי משלושה סוגי אנשים, אלה שיודעים לספור ואלה שלא..."
מגדל:עקרבים,טרנטולות,נדלים,עקרבישים,עקרבשוטים,נחשים,לאופרדים,חלזונות וחרקי האכלה

מגדל:עקרבים,טרנטולות,נדלים,עקרבישים,עקרבשוטים,נחשים,לאופרדים,חלזונות וחרקי האכלה

תודה עזרתה לי מאוד
יש עוד טיפים שיעזרו לי לגדל דיונאה??????????
צמחה מלכודת ש"אכלה" את המלכודת השניה וזה ניראה כאילו מלכודת בתוך מלכודת זה נורמאלי???????????????
יש עוד טיפים שיעזרו לי לגדל דיונאה??????????
צמחה מלכודת ש"אכלה" את המלכודת השניה וזה ניראה כאילו מלכודת בתוך מלכודת זה נורמאלי???????????????