שאלה וסיפור.

עמוד 1 מתוך 2
נתחיל עם הסיפור:היום רציתי להוציא את הגוזלים(אם אתם זוכרים-תוכונים) שלי ולהתחיל לשחק איתם כדי להרגיל אותם לבני אדם.הם כבר התחילו לעוף ולא חשבתי שהם יודעים לעוף למעלה,אלא רק לדהות... בקיצור החזקתי אחת מהם קירבתי אותה עלי פתאום היא עפה ...הלב שלי מתחיל לדפוק ואני ואח שלי חיפשנו אותה, בסוף מצאנו אותה יחסית רחוק-היא עפה כ15 מטר מהבית שלי... ממש נלחצנו.

ועכשיו שאלה בקשר לסיפור-מתי אפשר לגזור את הכנפיים של התוכים(גוזל אחד שנולד בערך 2-3 לפני הגוזל הזה כבר יצא מתא ההטלה מטייל בכלוב כמו ההורים שלו)
אתה יכול לגזור את הכנפיים אחרי שנגמלו(ככה אני עושה),ואך ורק אם אתה בטוח שאותו גוזל יהיה מוחתם.
שלא תתחרט פתאום ותחזיר אותו ללהקה בלי כנפיים.
איך הוצאת אותה החלון היה פתוח זהו חוסר אחריות!
אני באמת לא ההיתי אחראי אני יודע.והכלוב שלהם נמצא בחצר אז החזקתי אותה בחצר שלי והיא פשוט עפה מעל הגדר,לא ההיתי מחזיק אותה קרוב לחלון.

והגוזלים לא מוחתמים,אבל אני ארגיל אותם בדרך שאתה אמרת.
boublingאתה יכול לגזור את הכנפיים אחרי שנגמלו(ככה אני עושה),ואך ורק אם אתה בטוח שאותו גוזל יהיה מוחתם.
מורגל*
אז מתי אפשר לגזור נוצות התעופה :? ?
תודה
ואם הם יהיו גזורים אז הם עדיין יוכלו לעוף טיפה(נניח מענף לענף בכלוב שלהם,או להיות על סטאנד)?

ואני עכשיו מרגיל אותם אז זה יעבוד אם אני אשים 2 תוכים בכלוב,הם עדיין יהיו מורגלים?
אל תגזור ותכניס לכלוב.או שתוציא וקח אותם על עצמך או שאל תיגע-אל תעשה סתם שטויות.

אתה בטוח שאתה יודע לגזור?
לא אני אלך לוטרינר,ואם לא בכלוב אז איפה לשים אותם?
מה זאת אומרת מותאם להאכלת יד?
כלוב להאכלת יד ...אף פעם לא ראית ?הרגילים האלו...פשוט לא וליר
כלוב להאכלת יד זה כלוב שנפתח למעלה לסטנד שאתה יכול לשים את התוכי למעלה.
יש כאלו שמגדירים גם את הכלובים שלא נפתחים לכלוב האכלת יד .
כל אחד איך שהוא מתאר את זהץ
הסטנד לא קשור.זה פשוט כלוב שהרבה יותר נוח לתפעל וכלי האוכל הרבה יותר נמוכים -פשוט יותר ידידותי לתוכי גזור אפשר להגיד
כמה זה עולה בערך ל2 תוכנים ואפשר תמונה בבקשה?
תסתכל ביד2 לא חסר
גם חדשים במחירים פחות מחצי מהחנות
(יבוא/סטוקים)