עשרות נחשים אקזוטיים הוחרמו מדירה בקצרין-כתבה
עמוד 1 מתוך 2
אני מכיר את הבחור באופן אישי והוא ביקש ממני לפרסם את תגובתו כאן,
"שלום לכולם,
זוהי תגובתי לכתבה המגעילה שפורסמה עליי ועל אוסף הנחשים שלי-
קודם כל,כמו שכולם יודעים,הנחשים מוחזקים בתנאים טובים מאוד(תמיד יש מקום לשיפור),
הנחשים בריאים וכמובן שללא טפילים.כמו שנאמר בכתבה,אני מגדל מקצועי ומיומן.
בביתי "נתפסו" 23 נחשים ולא 40 כמו שנאמר,
הוחרמו רק 7 נחשים ולא עשרות כמו שנאמר.
אני לא מחזיק בולים בבית,בטח לא הכלאות.
הנחשים שנמצאים בקופסאות אלה בייביס שבקעו אצלי וכמקובל בתחום,
אני מגדל אותם בקופסאות בכדי למנוע סטרס מיותר מהחיה.
המגרות שמדובר עליהם הם טרריומים של פרפלסט מ2 הסוגים,
תלוי בגודל הנחש.
הנחשים שבתוך הארון בחדר שינה,נמצאים שם בגלל שחדר הזוחלים שלי מחומם והם בתרדמת חורף,גם הם בטרריומים של פרפלסט(מהסוג הגדול).
כל הנחשים נקנו באופן חוקי ולא הוברחו לארץ,כמו שאתם כבר יודעים,את כל המינים ניתן להשיג בקלות בארצנו הקטנה.
כל זה בגלל שאין לי היתר,ה"פשיטה" היתה ביום ראשון 14.12,ובאותו היום שלחתי את הטפסים למחלקת היתרים של רט"ג,למחר דיברתי עם אתי ולדבריה היא שלחה את האגרה שעליי לשלם.
הנחשים צפויים לחזור תוך כמה ימים.
90% מהכתבה היא סילוף של העובדות,אולי בגלל כתב בור,אולי בגלל שהרשות צריכים פרסום.
תודה והמשך שבוע מהנה!"
"שלום לכולם,
זוהי תגובתי לכתבה המגעילה שפורסמה עליי ועל אוסף הנחשים שלי-
קודם כל,כמו שכולם יודעים,הנחשים מוחזקים בתנאים טובים מאוד(תמיד יש מקום לשיפור),
הנחשים בריאים וכמובן שללא טפילים.כמו שנאמר בכתבה,אני מגדל מקצועי ומיומן.
בביתי "נתפסו" 23 נחשים ולא 40 כמו שנאמר,
הוחרמו רק 7 נחשים ולא עשרות כמו שנאמר.
אני לא מחזיק בולים בבית,בטח לא הכלאות.
הנחשים שנמצאים בקופסאות אלה בייביס שבקעו אצלי וכמקובל בתחום,
אני מגדל אותם בקופסאות בכדי למנוע סטרס מיותר מהחיה.
המגרות שמדובר עליהם הם טרריומים של פרפלסט מ2 הסוגים,
תלוי בגודל הנחש.
הנחשים שבתוך הארון בחדר שינה,נמצאים שם בגלל שחדר הזוחלים שלי מחומם והם בתרדמת חורף,גם הם בטרריומים של פרפלסט(מהסוג הגדול).
כל הנחשים נקנו באופן חוקי ולא הוברחו לארץ,כמו שאתם כבר יודעים,את כל המינים ניתן להשיג בקלות בארצנו הקטנה.
כל זה בגלל שאין לי היתר,ה"פשיטה" היתה ביום ראשון 14.12,ובאותו היום שלחתי את הטפסים למחלקת היתרים של רט"ג,למחר דיברתי עם אתי ולדבריה היא שלחה את האגרה שעליי לשלם.
הנחשים צפויים לחזור תוך כמה ימים.
90% מהכתבה היא סילוף של העובדות,אולי בגלל כתב בור,אולי בגלל שהרשות צריכים פרסום.
תודה והמשך שבוע מהנה!"
ניסתי להגיב באתר אבל לא נותנים לי ואין לי ממש ומשג למה
זה סתם השמצה
כדי שרשות הגנים יראו כיאלו הם עושים משהו!
מה לעזאל הבעיה בכול הנחשים שמוזכרים בכתבה!
זה סתם השמצה
כדי שרשות הגנים יראו כיאלו הם עושים משהו!
מה לעזאל הבעיה בכול הנחשים שמוזכרים בכתבה!

אני מכיר את הבחור ואת הנחשים,
הכל שם שטויות במיץ חרציות.
אם היו מספרים את האמת,הם לא היו מצליחים לפרסם את זה,
ואז לא היו מקבלים יחס ו"אהדה".
זה למען יראו ויראו,להפחיד את מגדלי הזוחלים והלראות לעם שהם "עובדים".
הם יצאו אפסים ומי שמאמין להם-טיפש.
הכל שם שטויות במיץ חרציות.
אם היו מספרים את האמת,הם לא היו מצליחים לפרסם את זה,
ואז לא היו מקבלים יחס ו"אהדה".
זה למען יראו ויראו,להפחיד את מגדלי הזוחלים והלראות לעם שהם "עובדים".
הם יצאו אפסים ומי שמאמין להם-טיפש.
חבל מאד שמכפישים ככה שם של מישהו....
העיתונאים לא בסדר....
העיתונאים לא בסדר....

מגדל:
אוגרים סיבירים
שני חתולים
בואה בלונד היפו
כרכן טקסס
מקווה לעוד! (ואני חשבתי שאני לא יתמכר...)
איזה מצחיקים אריה והחבר'ה שלו... באמת.... איך הם רוצים שמישהו יגדל "עשרות" נחשים, אם לא בארוניות.
חובב נחשים :)
טוב,קבלו עידכון-
אני הבחור שאצלו "נתפסו" הנחשים,
כל הסיפור נסגר,שולם קנס של 660 ש"ח,הוצאתי היתר החזקה על כל בעלי החיים שברשותי.
ביום שבת 7 הנחשים חוזרים אליי.
אז תודה על הקריאה והמשך יום מגניב..
אני הבחור שאצלו "נתפסו" הנחשים,
כל הסיפור נסגר,שולם קנס של 660 ש"ח,הוצאתי היתר החזקה על כל בעלי החיים שברשותי.
ביום שבת 7 הנחשים חוזרים אליי.
אז תודה על הקריאה והמשך יום מגניב..
K
הו סופסוף עשית את מה שאמרתי לך מראש, למה במה יש לך להתבייש אחי? שהתקשורת כמו תמיד מוציאה דברים מהקשרם כדי לעשות כותרות?
חבר'ה עליכם להבין דבר מאוד פשוט- התקשורת באותה מידה יכולה ליפול על כול אחד מכם ולאמר שאתם מגדלים בתנאים נוראיים כי אתם מגדלים בפלסטיקיות. ואלה מאתנו ששמים זעמנים ללא חימום לטובת תרדמת חורף גם יבואו בטענות שאנחנו חסרי אחריות.
התקשורת מעבירה שיפוט ודין בלי שום סמכות או ההכשרה לכך- זה הרס אנשים כמו הנשיא קצב, שעם כול הכבוד לתקשורת עד היום לא הצליחו אפילו כתב אישום להוציא נגדו. מה שאומר שאין ראיות קונקרטיות. אבל מבחינת העם כבר שרפו אותו. הלא כך?
ולא חסרים עוד מקרים, כמו הוטרינר בטבריה שטענו שהוא מתעלל בכלבים כי מצאו ראשים כרותים של כלבים- ככה בודקים כלבים שמתים בבידוד, שליחת המוח לבדיקה האם המוח מוכתם בכתמים שחורים- סממן ראשי לכלבת.
בדיוק אותו דבר פה.
אז בראבו לתקשורת מדינת ישראל שהוכיחה את בורותה בשנית ואת הצביעות שלה בכך שלא אכפת לה לשרוף שם של בן אדם לא בשם "זכות הציבור לדעת" אלא בשם תאוות הבצע שבלעשות כותרות.
חבר'ה עליכם להבין דבר מאוד פשוט- התקשורת באותה מידה יכולה ליפול על כול אחד מכם ולאמר שאתם מגדלים בתנאים נוראיים כי אתם מגדלים בפלסטיקיות. ואלה מאתנו ששמים זעמנים ללא חימום לטובת תרדמת חורף גם יבואו בטענות שאנחנו חסרי אחריות.
התקשורת מעבירה שיפוט ודין בלי שום סמכות או ההכשרה לכך- זה הרס אנשים כמו הנשיא קצב, שעם כול הכבוד לתקשורת עד היום לא הצליחו אפילו כתב אישום להוציא נגדו. מה שאומר שאין ראיות קונקרטיות. אבל מבחינת העם כבר שרפו אותו. הלא כך?
ולא חסרים עוד מקרים, כמו הוטרינר בטבריה שטענו שהוא מתעלל בכלבים כי מצאו ראשים כרותים של כלבים- ככה בודקים כלבים שמתים בבידוד, שליחת המוח לבדיקה האם המוח מוכתם בכתמים שחורים- סממן ראשי לכלבת.
בדיוק אותו דבר פה.
אז בראבו לתקשורת מדינת ישראל שהוכיחה את בורותה בשנית ואת הצביעות שלה בכך שלא אכפת לה לשרוף שם של בן אדם לא בשם "זכות הציבור לדעת" אלא בשם תאוות הבצע שבלעשות כותרות.
תודה אורן,
ובאמת אין לי במה להתבייש,אני יודע את האמת וגם כל מי שמכיר אותי..
פשוט לא נעים שמפרסמים דברים כאלה עליי והדבר הראשון מבחינתי היה שטוב שלא יודעים שזה אני..אבל מה איכפת לי? הכל גם ככה שקרים..
ובאמת אין לי במה להתבייש,אני יודע את האמת וגם כל מי שמכיר אותי..
פשוט לא נעים שמפרסמים דברים כאלה עליי והדבר הראשון מבחינתי היה שטוב שלא יודעים שזה אני..אבל מה איכפת לי? הכל גם ככה שקרים..
העיקר יצאת מזה בסדר והנחשים חוזרים... גועל נפש הניפוח הזה שהתקשורת עושה, אני יכול לחשוב על הרבה מקרים של נחשים שישמחו לגור ב"מגירות" כמו המגירות שלך 😛
מה עם הפרוקי רגליים? לא לקחו אותם, נכון?
מה עם הפרוקי רגליים? לא לקחו אותם, נכון?
K
חסוך לך כאב ראש והקפד על עניין ההיתר מעתה ואילך וזהו.
שישנו על האף
שישנו על האף
berlad217מה עם הפרוקי רגליים? לא לקחו אותם, נכון?עידן,כמעט גרמתה לי להתקף לב...
איתי,הם לקחו 23 ומחזירים רק 7?
מה הם יעשו עם השאר
זה לא פייר שבסופו של דבר שילמתה והם מחזירים פחות משליש ממה שהם לקחו 😈
"העולם בנוי משלושה סוגי אנשים, אלה שיודעים לספור ואלה שלא..."
מגדל:עקרבים,טרנטולות,נדלים,עקרבישים,עקרבשוטים,נחשים,לאופרדים,חלזונות וחרקי האכלה

מגדל:עקרבים,טרנטולות,נדלים,עקרבישים,עקרבשוטים,נחשים,לאופרדים,חלזונות וחרקי האכלה

מה שהתקשורת עשתה זה גועל נפש. אבל גם אחריות יש למגדל להוציא היתר ולכן מומלץ לכל אחד לקבל את החסינות הזאת, בעד 231 ש"ח לשנה!!
טוב שהסיפור נגמר איתי
טוב שהסיפור נגמר איתי
חובב נחשים :)
איתי, שמחה לשמוע שהכל נגמר, ובצורה שהאמנתי שיגמר..
כמו שאמרת, אם היו מפרסמים "עובדות יבשות" לא היה מה לפרסם, משתי סיבות: גם כי לא מעניין, וגם כי היו יורים לעצמם ברגל, שהם מחרימים ולוקחים נחשים מהסביבה הנוחה ורגילה שלהם בגלל שלא שולם ההיתר וזו הסיבה בלבד.
הכל כסף, גם אותם "מסתבר" לא מעניינת טובת החיה.
כמו שאמרת, אם היו מפרסמים "עובדות יבשות" לא היה מה לפרסם, משתי סיבות: גם כי לא מעניין, וגם כי היו יורים לעצמם ברגל, שהם מחרימים ולוקחים נחשים מהסביבה הנוחה ורגילה שלהם בגלל שלא שולם ההיתר וזו הסיבה בלבד.
הכל כסף, גם אותם "מסתבר" לא מעניינת טובת החיה.
..כשהגלים מתחזקים,
החזקים מתגלים..
החזקים מתגלים..
ח
אבל מעניין הפיקוח לגבי איפה נמצאת החיה
הנה האיש שלא הייתם רוצים להיתקל בו במקרה ואין לכם הייתר
מר אריה קלר
הנה האיש שלא הייתם רוצים להיתקל בו במקרה ואין לכם הייתר
מר אריה קלר
K
חבר'ה עם כול הכבוד לאריה קלר, ממש לא הייתי שם אותו על מזבח של "לא הייתם רוצים לפגוש אותו".
לפי הכתבות והנכונות שלו למסור פרטים מעוותים, הוא לא פחות צבוע מכול אחד אחר שם.
אז אישית, הייתי מעדיף פשוט לא לפגוש אותו, לא מפחד, אלא כי כנראה לא הייתי נהנה מחברתו.
ייתכן שגם הדברים שאמר הוצאו מהקשרם- הכול אפשרי.
אבל ממש לא הייתי מציג אותו כפי שהצגת
לפי הכתבות והנכונות שלו למסור פרטים מעוותים, הוא לא פחות צבוע מכול אחד אחר שם.
אז אישית, הייתי מעדיף פשוט לא לפגוש אותו, לא מפחד, אלא כי כנראה לא הייתי נהנה מחברתו.
ייתכן שגם הדברים שאמר הוצאו מהקשרם- הכול אפשרי.
אבל ממש לא הייתי מציג אותו כפי שהצגת