youval osman17 בדצמ׳ 2008לא,זאת לא קובנית. וזיו,מדובר בפרטים שהגיעו ארצה לאחרונה?,כי הם רזים מאוד,בולט ביותר בתמונה האחרונה..ॐ ממוקם בכפר סבא. ניתן להשיג אותי טלפונית ברוב שעות היממה בין הימים א' לה'. פלאפון-0507224264 [email protected] נסיון בגידול זוחלים משנת 1992! הדרכה ותמיכה לכל אורך הדרך...הגב
zivs17 בדצמ׳ 2008יובל אין לי ממש מושג מתי הם הגיעו לארץ קיבלתי רזות כמו שאתה התמונות מלפני קצת יותר משבוע.. מאז הם השמינו =) אפשר להסיר דאגה שתחזור אלי המצלמה אני יעלה תמונות שהם שמנמנות יותרהגב
youval osman17 בדצמ׳ 2008לרגע לא דאגתי..רק קח בחשבון שזה שהם אוכלות לא אומר שהם נקיות מבפנים,ורצוי מאוד לטפל {אם טרם טופלו} בטיפולי מנע.ॐ ממוקם בכפר סבא. ניתן להשיג אותי טלפונית ברוב שעות היממה בין הימים א' לה'. פלאפון-0507224264 [email protected] נסיון בגידול זוחלים משנת 1992! הדרכה ותמיכה לכל אורך הדרך...הגב
zivs17 בדצמ׳ 2008אממ תשובות יובל הם יותר משנה בארץ אני לא חשובה שיש בעיה יש לי זוג (זכר ונקבה) כרגיל שכחתי תשם של הסוג =\ אממ חרקים קטנים לא נוגע בהם עם עדינות מידי בשל הידים לדעתי כמה עלו? מתנה אבל המחיר שלהם הוא 50-80 שקל לאחד עם אני לא טועההגב
youval osman17 בדצמ׳ 2008אם הם שנה כבר פה אז פחות מדאיג...אני אמנם בכל זאת היתי בודק עם עברו טיפול ואם לא מטפל... טוב מידי הם בטח לא נראים.. רק לטובתך מה שנאמר פה זיו.ॐ ממוקם בכפר סבא. ניתן להשיג אותי טלפונית ברוב שעות היממה בין הימים א' לה'. פלאפון-0507224264 [email protected] נסיון בגידול זוחלים משנת 1992! הדרכה ותמיכה לכל אורך הדרך...הגב
zivs17 בדצמ׳ 2008יובל אני יודע ומאוד מעריך מה שאתה אומר ועושה! נכון שבתמונה עם די רזים ברגע שתחזור אלי המצלמה אני מבטיח לך שתשנה את דעתך :wink:הגב
youval osman17 בדצמ׳ 2008שמח לשמוע:) מחכה לתמונות ..וכמובן לביביס cb צבריים.ॐ ממוקם בכפר סבא. ניתן להשיג אותי טלפונית ברוב שעות היממה בין הימים א' לה'. פלאפון-0507224264 [email protected] נסיון בגידול זוחלים משנת 1992! הדרכה ותמיכה לכל אורך הדרך...הגב
Aanolis18 בדצמ׳ 2008מדהימים חבל שהמחיר של הלטאה הזו כל כך זול, אישית בגונגל של אלי ראיתי אנולות ירוקות ותאמת זין הם מזכירות אנולות ירוקות.הגב