הבהרה\אזהרה לגבי "נחשים מבית הגידול של יובל אוסמן"

שלום לכולם

בימים האחרונים פנו אלי כמה וכמה אנשים שרכשו מילק סנייק פואבלן מאיזה בחור ונאמר להם שהנחשים האלו ממני {בקעו אצלי}.ממש לא!

אז זהו-
אני לא מכרתי לאף אחד מילק סנייק פואבלן השנה, אז אם לא קניתם ישירות ממני אז המילק הזה הוא לא ביבי שבקע אצלי!
.

לא יודע מה האינטרס של אותו אדם,אבל חשוב לי שלפחות הגולשים פה באתר יהיו מודעים לזה...שאף אחד לא יאמר לכם אחרת.

נחש שיוצא ממני יוצא עם מלוא האחריות ל100% בריאות,ועם יעוץ לאורך כל הדרך במידת הצורך .
שימו לב ותרגישו חופשי לשאול אותי ,לפני רכישות מתוכננות, אם אדם זה או אחר רכש ממני בקיעות,שלא יהיה מצב שתקנו מאיזה נוכל שימכור לכם חיה לא בריאה{אחרת איזו עוד סיבה יש לו לשקר לגבי המקור שלה?} שהיא כביכול מבית הגידול שלי כשהיא בכלל לא קשורה אלי..

אמינות בתחום {ובכלל} בשבילי זו לא שאלה,חבל שלאנשים אחרים זה לא ככה.

המשך יום מעולה

ממוקם בכפר סבא.
ניתן להשיג אותי טלפונית ברוב שעות היממה בין הימים א' לה'.
פלאפון-0507224264
[email protected]

נסיון בגידול זוחלים משנת 1992!
הדרכה ותמיכה לכל אורך הדרך...
רבותיי, הקפידו להיות מאוד זהירים ברכישות שונות ומשונות. אנשים שמוכרים נחשים שכביכול הורבו על ידי מגדל מוכר יוכלו להוכיח זאת על ידי קבלת אישור בכתב על כך שהפרטים הנ"ל אכן הושרצו\בקעו אצלו.
ויובל, אני ממליץ לך בחום לשקול הפקת איזשהו נייר לאנשים הקונים ממך נחשים בכדי שהנ"ל יוכל לשמש אותם הלאה.
ייתכן שאני אנהג באותה צורה כשאמכור נחשים שנולדו אצלי- לא כשם מותג, אלא כדי שהרוכש יוכל להראות שלנחש הזה יש "אמא ואבא" מתועדים ושלא הגיעו בדרכים לא דרכים.
נחשים ממני יוצאים עם "ת.זהות" -בקיעה-התנשלויות -האכלות וכו'... כרטיס קרטון פשוט שעליו בכתב היד שלי כתובים כל הפרטים..
אני באמת אשקול להוציא משהו מודפס.

ממוקם בכפר סבא.
פלאפון-0507224264
[email protected]

יובל האנשים הללו רוצים להוכיח שהנחש שהם מוכרים בריא וחזק,והם עושים זאת ע"י האמירה שהוא נקנה ממך שכמובן כל נחשייך בריאים וחזקים.
יש המון נוכלים בארץ צריך להיזהר.
מי שרוצה נחש מיובל שלא יקנה ממישהו שקנה מיובל,אלא אך ורק מיובל אוסמן וככה יהיה לו נחש בריא.
boublingיובל האנשים הללו רוצים להוכיח שהנחש שהם מוכרים בריא וחזק,והם עושים זאת ע"י האמירה שהוא נקנה ממך שכמובן כל נחשייך בריאים וחזקים.
יש המון נוכלים בארץ צריך להיזהר.
מי שרוצה נחש מיובל שלא יקנה ממישהו שקנה מיובל,אלא אך ורק מיובל אוסמן וככה יהיה לו נחש בריא.
הנקודה בפתיחת השרשור היא- שאותו אדם לא קנה ממני את הנחשים ורק אומר שהם הגיעו ממני!

ממוקם בכפר סבא.
פלאפון-0507224264
[email protected]

אוקיי זאת אותה הכוונה שלי שאם הם הגיעו ממך אז הם כביכול בריאים,ובכך מי שיקנה אותם יהיה בטוח שהם בריאים.
זאת חוצפה.
אני חושב שאולי תרשום את השם שלו שככה הוא לא יוכל לומר יותר שהוא קנה מבית הגידול שלך!
כמו שאני מכרתי השבוע שני מילקים פאבלון אחד לשי ואחד ליובל מחולון ואני מקווה ששם לא אומצאו דברים מיותרים!! השם שלו יעזור
v.i.p-reptiles
נועם.
boublingמסכים עם נועם תן את השם שאף אחד לא יפרנס אותו!
לא צריך דברים כאלו זה סתם יהרוס לבנאדם.אומנם במובן מסוים מגיע לו אבל מצד שני זו הפרנסה של הבנאדם.פשוט תהיו יותר מודעים למה שאתם קונים שלא תיפלו על חרא...
אין לי שום רצון "לשרוף" אותו בצורה כזו,הוא מסתבר עושה את זה טוב מאוד בעצמו..
הקונים שהוא שיקר להם יודעים שהוא שיקר ואתם כולכם פה בפורום{וגם קוראים מבחוץ} עכשיו יודעים לשים לב.
כמו בכל תחום ,נוכלים קיימים!לצערנו...

שאו ברכה...

ממוקם בכפר סבא.
פלאפון-0507224264
[email protected]

אהה סבבה אם מי שקנה ממנו יודע שהוא שיקר אז סבבה,אבל עדיין הייתי שמח לדעת את שמו.
חייבים להיזהר
כנראה שאין שם יכול להיות שממציאים את כול זה לצורכי פרסום!!!!!
v.i.p-reptiles
נועם.
אף אחד לא ממציא כלום- סוחר מסויים מכר נחשים ושיקר ללקוחותיו שאמר שהם בקעו אצלי,זו עובדה!
מאיפה אתה מסיק מסקנות? ואיזה תועלת ה"תובנות" שלך הביאו,נועם?
ואיזה "פרסום" בדיוק בן אדם שקנה לראשונה נחש בחיוו מפיק מזה?

אתם כולכם רק תשימו לך ממי אתם קונים,זה הכל... חרא תצוף תמיד בסוף ע"פ המים ולכן אין שום סיבה שאני אלבין שמו ברבים.

ממוקם בכפר סבא.
פלאפון-0507224264
[email protected]

אני חושב ככה שאם מישהו יתקשר עליי ויגיד לי שהוא קנה ממישהו נחש והבחור אמר לו שזה ממני אני ישאל אותו לא רק על גבי הפורום אני גם יבוא אליו לבית עם הבחור שקנה ממנו וישאלו אותו פנים מול פנים הכול אז כן אני חושב שצריך לפרסם שמות של כאלו שמנסים להחשיד אותם בדברים לא נכונים! ושוב אני אומר בשביל זה יש לכם את הפורום כדי לשפוך הכול !
v.i.p-reptiles
נועם.
אני יודע בוודאות שהאנשים רכשו ממנו נחשים כאשר הוא אמר להם שהם "בקיעה של יובל אוסמן".
אין לי ספק קטן באמיתות הדברים.

אני לא צריך לאמת או לעמת אף אחד מול אף אחד,אני מעל זה...
העיקר שהקונים יודעים שרימו אותם ושאני יודע שיש בן אדם שמוכר נחשים "ממני" וכך אני יודע להזהיר ,גם פה ע"ג הפורום..

ממוקם בכפר סבא.
פלאפון-0507224264
[email protected]

ברור :) אני זה אני ואתה זה אתה..
וזה מה שיפה בזה..

ממוקם בכפר סבא.
פלאפון-0507224264
[email protected]

נעם... בתור אחד שאמר שלא קשור לזה, אתה ממש מתגונן...מה הקטע? היה פה משהו מסריח, וזכותו של יובל לשמור על השם שלו כבית גידול פרטי.
חובב נחשים :)