התלבטות קטנה - מילק או מתכדר

אני בן אדם מאוד סבלני ברגיל, אבל הנחש שלי (מילק סנייק), אצלי כבר חודש ולא מוכן לאכול.
אנשים אמרו לי שזה נחש יחסית קשה להתחלה מכיוון שהוא זעמן.

אני שוקלת למכור ולקנות פיתון מתכדר, אבל נקשרתי לצ'יטוס שלי, מה דעתכם?
דווקא זעמנים לרוב קלים יותר לגידול, מילק סנייקס לפעמים מפונקים, הם לא חייתיים כמו הקינגסניקיס קלי' למרות קרבתם הטקסמונית.

סבלנות ולעבור על שירשורים ישנים בפורום, ראיית שדיברו המון כבר על שיטות האכלה של נחשים סרבניים.
חובב נחשים :)
בעיות אכילה מטרידות אותך ואת רוצה -מתכדר-? אוי יוי יוי את לא יודעת למה את נכנסת 😛
זה הנחש היחיד עם תעודת הבטחה שהוא יצום לך לתקופות ארוכות בשלב כזה או אחר.
תתני למילק את הזמן שלו, את לא תצטערי
וככלל זעמנים הם ממש לא בעייתיים במיוחד במזון- יש תתי מין מסויימיפ בתוך הקבוצה, אבל אותו דבר אפשר לאמר על בואות ופיתונים גם
אני לא מבין בנחשים אבל ההגיון שלי אומר, (ותקנו אותי עם אני טועה), אם הנחש שלך לא רוצה לאכול, למה למכור אותו לאחרים? שאצלהם הוא לא יאכל? מה הקטע?

נחש לא רוצה לאכול , יללה נמכור למישהו אחר שהוא יתמודד עם הבעייה...זה לא עובד ככה.

לדעתי את צריכה לבדוק את כל האפשרויות של למה הוא לא אוכל, ולנסות לגרום לו לאכול בדרכים הראויות לו תעזרי במגדל מקצועי או משהו, ורק אחרי שהנחש שלך אוכל טוב בוודאות רק אז את יכולה למכור אותו, אלא עם כן יש איזה מגדל מיקצועי שיהיה מוכן לקנות אותו במודעות לזה שהוא לא אוכל לך.
שי ב. הנקודה שלך אומנם נכונה, אבל אינה רלוונטית למקרה הנ"ל.
שנינה עליך לפתח סבלנות ברזל מנקודה זו והלאה אם את מקווה לגדל נחשים.הדבר המסוכן ביותר עבור נחש זה מגדל לחוץ שיכניס אותו ליותר ויותר סטקס עם נסיונות האכלה חוזרים ונשנים.
אם את עד כדי כך לחוצה הרגישי חופשי לשוחח עם מגדלים פה באתר. אני באופן אישי שיקמתי כבר מספר לא מבוטל של בייבי(לרבות זעמנים)- אבל כשאני אומר שיקום אני מדבר על צום של מספר חודשים -לפחות-.
וגם כששקמתי לא בצעתי שום קסם.

לשיקולך והחלטתך, אבל דבר ראשון באמת, הפסיקי עם הלחץ כי זה רק יזיק לנחש שלך.
זו בדיוק אגב דוגמא,למה כדאי לקנות ממגדל אמין ושיודע מה הוא עושה..
אני לדוגמא לא מוציא מפה נחש שלא אוכל באופן סדיר,מופשר או חי, ואם הקונה מדווח לי אחרי שהנחש אצלו שהוא לא מוכן לאכול {וסירב לו כבר כמה פעמים} אז אני אקבל את הנחש אלי חזרה על מנת שיחזור לאכול{לרוב תוך יומים הם חוזרים לאכול אצלי} ואחזיר לקונה.

זה א' ב' בנחשים,זעמניים ובכלל...לא חסרים ביביס שעושים בעיות באוכל,וכאלו כאמור-לא יוצאים ממני למכירה..

ממוקם בכפר סבא.
ניתן להשיג אותי טלפונית ברוב שעות היממה בין הימים א' לה'.
פלאפון-0507224264
[email protected]

נסיון בגידול זוחלים משנת 1992!
הדרכה ותמיכה לכל אורך הדרך...
אני לא בטוח שכאן זה לא המקרה, ייתכן שהמילק אכל ועכשיו בגלל סיבה כזו או אחרת הפסיק.
האם ניסית ליצור קשר עם המגדל שממנו רכשת את הנחש?
שנינה אל תתיאשי, הסבלנות לבסוף תשתלם.
המילק לדעתי נחש מדהים. אני מגדל אחד כזה כשבועיים
ומאכילו בולדה חיה.
שי_באני לא מבין בנחשים אבל ההגיון שלי אומר, (ותקנו אותי עם אני טועה), אם הנחש שלך לא רוצה לאכול, למה למכור אותו לאחרים? שאצלהם הוא לא יאכל? מה הקטע?

נחש לא רוצה לאכול , יללה נמכור למישהו אחר שהוא יתמודד עם הבעייה...זה לא עובד ככה.

לדעתי את צריכה לבדוק את כל האפשרויות של למה הוא לא אוכל, ולנסות לגרום לו לאכול בדרכים הראויות לו תעזרי במגדל מקצועי או משהו, ורק אחרי שהנחש שלך אוכל טוב בוודאות רק אז את יכולה למכור אותו, אלא עם כן יש איזה מגדל מיקצועי שיהיה מוכן לקנות אותו במודעות לזה שהוא לא אוכל לך.
אני כבר מנסה משהו כמו חודש ועדיין לא מצליחה.
אני רוצה למכור למישהו מקצועי יותר ממני עם ידע יותר רחב שיוכל לעזור לה מהסיבה הפשוטה שאני מפחדת להזיק.
לא צריך למכור, אני בספק אם מישהו יסרב לקחת אותה לתקופת שיקום ללא עלות.
שוב, אני חוזר, לא עבר מספיק זמן כדי לחשוב בכיוון הזה אפילו
אולי תעלי תמונה של הנחש ותצלמי גם את הבטן שלו גחונו או איך שזה לא נקרא, המקצועים שפה בטח ידעו לומר לך אם הוא בנשל או לא, אולי סתם את דואגת כמו אמא פולנייה:):)או שפשוט סבלנות היא מילת המפתח...
אני יודעת איך נראה נחש בנשל והבייבי שלי לא בנשל.

ניסיתי היום להביא ולדה חיה ולא קפואה, לא עזר.
ננסה שוב עוד שבוע.
מצויין, אל תכנעי לו, קחי אותו פרוייקט כמובן עם התיעצות מקצועי בתחום ,סבלנות סבלנות וסבלנות.
היום ניסיתי לתת לה חי, גם את זה לא היא אכלה.
והוא זוחל לה בטרריום, אני לא יכולה אני מרחמת עליו.

תפני למי שרכשת אותו ממנו, כאמור מגדל רציני היה נותן לך תמיכה\יעוץ כשצריך,וכמובן שגם לוקח אליו חזרה את הנחש במקרה שהרבה זמן לא אוכל...
**יובל אוסמן