פיתוני צ'יילון- כמה שאלות.

היי אנשים, ערב טוב.

בעקבות החזרה שלי לגידול זוחלים אחרי פירוק אוסף רציני, ובניה מחדש, אני התענייתי בפיתוני ה"צ'יילון" שנמכרו בארץ.

אשמח לכמה תשובות, ממי שמגדל ומאלון במיוחד, שמכר לכמה מחברי הפורום.
ממה שראיתי אצל אחד הילדים הנחש לא נראה כמו צ'יילוני קלאסי, הדוגמה הייתה משונה הצורה של הכתמים וסומק לא היה חזק, והחץ בראש היה ברור וחזק, מה שלא אמור להיות אצל הצ'יילון וההודים...

דיברתי עם בחור שקנה מאלון אבל לא יכל לספק לי תמונות או מידע על ההורים,אשמח לראות תמונות של הפרטים שיש בארץ ותמונות של הזוג הבוגר של אלון, בבקשה.

שיהיה שבוע טוב,
רפטוריוס.
חובב נחשים :)
שאלה נהדרת חבר.... אתה לא הראשון שמבקש הבהרות לגבי הנחשים הנ"ל... אני בטוחש אחרי שאלון יקרא את ההודעה שלך הוא לבטח יפרט לנו את כל הפרטים הנחוצים..

תודה לך והמשך ערב טוב

ממוקם בכפר סבא.
ניתן להשיג אותי טלפונית ברוב שעות היממה בין הימים א' לה'.
פלאפון-0507224264
[email protected]

נסיון בגידול זוחלים משנת 1992!
הדרכה ותמיכה לכל אורך הדרך...
לבנתיים אני יכול לחלוק את מה שאני יודע- שהאחד הוא ייבוא(ואם זכרוני אינו מטעני ל Nerd הייתה יד בדבר) והפרט השני מגן חיות.
מעבר לכך- אלון אני מקווה ימצא את הזמן להגיב.
את הפרטים ה"יבשים" רובנו כבר יודעים{גם רפטוריוס}מה שמענין זה התמונות של ההורים...לא המקור שממנו הגיעו...

אני באמת מקווה שאלון ימצא את הזמן ויתן פה מענה..

ממוקם בכפר סבא.
ניתן להשיג אותי טלפונית ברוב שעות היממה בין הימים א' לה'.
פלאפון-0507224264
[email protected]

נסיון בגידול זוחלים משנת 1992!
הדרכה ותמיכה לכל אורך הדרך...
youval osmanאת הפרטים ה"יבשים" רובנו כבר יודעים{גם רפטוריוס}מה שמענין זה התמונות של ההורים...לא המקור שממנו הגיעו...

אני באמת מקווה שאלון ימצא את הזמן ויתן פה מענה..
אתה זה אתה והוא זה הוא, עניתי מה שאני יכול לטובת הקוראים. :wink:
תודה רבה אורן, אבל כמו שיובל אמר, את זה כבר ידעתי.
משהו פשוט לא מתחבר לי בפאזל, גם המחיר.. לא יודע, אבל נחכה לאלון הוא היחיד שיכול להסביר בדיוק.
המחיר נקבע ללא שום קשר לעלות המקורית. הייתם יותר רגועים אם הוא היה לוקח יותר? 😛
אני בטוח שהוא ישמח לשקול את זה.
זה לא כאילו יש לו מול מה להשוות בארץ ואז הוא חותך עלויות. זה כמה שהוא ראה לנכון לקחת
גם על מקס' בזמנו הוא גבה משמעותית פחות מהמחירים שהיום לוקחים עליהם
שתיקה שווה זהב.... וה "ציילונים" הרבה הרבה פחות.... ❗