יש לי פיתון בורמזי בן4 וחצי חודשים ואני נותן לו 4 עכברים בוגרים חיים כל 10 ימים וכשאני נותן לו אותם.. לפחות שתיים מהם הוא אוכל כשהם עדיין לא מתים והוא לפעמים אוכל אותם מהזנב ולפעמים אפילו בולע אותם לרוחב.. זה ממש מוזר.. יש עוד מישהו שזה קרה לו והאם זה נורמלי..?
למה הנחש שלי אוכל הצורה מוזרה.?
אצלי קורה שהכרכן לא חונק אותם אלא בולע אותם כמו שהם, אבל זה קורה בעיקר עם העכברים הקטנים יותר. כנראה שהוא לא רואה בהם איום, למרות שנראה לי שזה מסוכן שהם ממשיכים לנוע בתוך הבטן שלו גם כשהוא סיים את הבליעה.
יש סיפורים על עכברים/חולדות שנבלעו חיים והצליחו לכרסם את דרכם החוצה ולהרוג את הנחש.
תנסה להמם אותם לפני האכלה בכל מקרה..
אין בעיה עם זה שהוא בולע מהזנב או מהצד,כל עוד הוא מצליח-אז זה בסדר..
תנסה להמם אותם לפני האכלה בכל מקרה..
אין בעיה עם זה שהוא בולע מהזנב או מהצד,כל עוד הוא מצליח-אז זה בסדר..
K
אוי נו, תביאו לי תיעוד למקרה -אחד- כזה ואני אוריד את הכובע.
העכבר יורד לסביבה נטולת חמצן וחומצות חזקות מאוד- מי שחושב שהוא בזולה יוכל לנשנש את דרכו החוצה חי בסרטון :)
לא משנה את העובדה שמטעם צער בעלי חיים והסיכוי לפגיעה פנימית אם העכבר בדרכו למטה ישרוט את הרקמות ויגרום לדימום עדיף להמם\להגיש מזון מומת
העכבר יורד לסביבה נטולת חמצן וחומצות חזקות מאוד- מי שחושב שהוא בזולה יוכל לנשנש את דרכו החוצה חי בסרטון :)
לא משנה את העובדה שמטעם צער בעלי חיים והסיכוי לפגיעה פנימית אם העכבר בדרכו למטה ישרוט את הרקמות ויגרום לדימום עדיף להמם\להגיש מזון מומת