מה אתם מגדלים?

עמוד 4 מתוך 4
הגרמגדלת קקדו אמברלה, זכר, בן 3
העונה לשם: ביטון..
איזה מתוקקק :wink:
אין כמו אמברלה
אני מגדל זוג קוקטיילים, שממית מנומרת,כלבה,סרטנים,פינקים,קנרים...

בעבר גידלתי מילק סנייק, גוזל דרור שנפל מהקן...

בעתיד הקרוב אני מקווה לגוזלים מהזוג קוקטיילים ובעתיד הרחוק יותר ג'קו..
גידלתי בעבר עם אבי שאהב נורא תוכים:
קוקטייל (התחלה)
עם האבתו עברנו לגרין צ'יק ואחרי זה כבר פתחנו חדר בבית לתוכים XD הבאנו ג'אקו שהסתובב חופשי בבית כמו כלב ואפילו נבח (לימדנו אותו) היה לנו גם ארה ננסית ארה
וארה כחול צהוב
ואז הורי התגרשו ובקושי הכרתי את הארות ואבי עבר לגור רחוק ואני רואה אותו פעם ב....וגם אז כמעטו תמיד הוא בא אליי
הכי אהבתי את ה ג'אקו והייתי קשור אליו

לא נורא :(
אמא לא מרשה לי תוכים אז אני קונה נחש
אני מגדל תורים ויוני בר:
תורי אמרלד.
תורים מתאבלים.
תורי זברה.
תורי יהלום.
תורים צוחקים.
אביב וקנין מנתניה אני מגדל תוכון וכנר
היו לי עוד 2 תוכונים כמה פינקים וקוקטל :D
בעתידד תוכי סנגל וההחלום קקדו דקלים
גאווה מופרזת מזמינה מפלה- איזופוס
חבר הוא אחד שאנו יכולים עליו לסמוך שתמיד יסמוך עלינו-פרנסואה פילו
אם תצחק תמיד תהיה בריא- יובל המבולבל
מגדל 26תוכונים 2 קוקטלים 2פרסונטות
אני מגדל:
נחש בירית יפה וחמוד מאוד.
אקווריום 60 ס"מ דיסקוסים,זברות,גופים.
אקווריום מטר יגוארים בני חצי שנה.
אקווריום מטר יגואר בוגר ועוד אחד בן חצי שנה.
אקווריום 60 ס"מ יגואר בייביס.
כלוב מטר על מטר גובה עם 20 - 30 תוכים רגילים.
שלום לכולם קוראים לי דין אני חדש באתר - שמח להצטרף
אני מגדל זוג מזמרים 3 פרסונטות [היו ארבע אבל אתמול זכר אחד ברח מהכלוב] זוג קוקטיילים האכלות יד ותוכון אחד שהבן זוג מת ומחר בעזרת השם מגיעים הזוג גרינצ'יקים ילו סייד זוג עובד.
דין-ששלום לכולם קוראים לי דין אני חדש באתר - שמח להצטרף
אני מגדל זוג מזמרים 3 פרסונטות [היו ארבע אבל אתמול זכר אחד ברח מהכלוב] זוג קוקטיילים האכלות יד ותוכון אחד שהבן זוג מת ומחר בעזרת השם מגיעים הזוג גרינצ'יקים ילו סייד זוג עובד.
ברוך הבא נשמח לראות תמונות

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

עוד מעט מביאים לי תוכון אוסטרלי.
בעבר גידלתי יונים, כלב, עכשיו יש לי חתול והיה לי חתול, דגים,וסרטני מים מלוחים בקיצור היה לי גן חיות בבית 😁
אני אדיר ואני חדש פה בפורום
בעבר גידלתי:תוכונים,קוקטיילים,ציפורי אהבה ועוד הרבה...
כיום מגדל :ג'אקו
בעתיד הקרוב:רוזלות\גרין צ'יקים \זוג סנגלים\מאיירים\אאקלקטוס האכלת יד(מתלבט עדיין :D )
ובעתיד הקצת יותר רחוק:ארה גרין ווינג וכרכן תירס
עיר:אשקלון (:

היום אני מגדל:2 קןקטיילים שלי ועוד אחד של בן דוד שלי (שאני שומר עליו)

בעבר גידלתי:עוד קוקטייל שמת :( (אבל חיי הרבה זמן אצלי) + 2 תוכונים חמודים :)

בעתיד:אני מקווה ליבנות כלוב גדול בחצר ולהקים להקה של קוקטיילים או של תוכונים ולהתעסק במכירות,ולהתחיל לאלף תוכים וליקנות איזה תוכי מדבר כמו ג'אקו או קקדו
מגדל כרכן תירס :)
מושב: שדה עוזיה (ליד אשדוד)

בעבר גידלתי: ארנבים קוקטיילים תוכונים שרקנים כלבים למיניהם אווזים תרנגולות כבשים יונים....
היום אני מגדל קוקטייל אחד שני כלבים ובית משוגעיםם :)
בעתידד אני מקווה להביא ג'קו בנוסף לקוקטייל שיש לי
שלום שמי אבירם רציתי לשאול שאלה,אפשרי לגדל שלו זכר ונקבה באקורייום מטר עם אורור כמובן והכל זה אפשרי?כי ראיתי שהם קטנים
aviramossשלום שמי אבירם רציתי לשאול שאלה,אפשרי לגדל שלו זכר ונקבה באקורייום מטר עם אורור כמובן והכל זה אפשרי?כי ראיתי שהם קטנים
פתח את השאלה שלך בנושא חדש, זה לא קשור לנושא השרשור

יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

תיאור Alt חסר

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!

מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!

2אקווריומים..אחד טורפים אחד דיסקוסים..כרכן תירס,בואות נורמל,הייפו,סלמון ומוטלי..מתכדרים נורמל ולסר...בעבר היה לי עקרבים מלא סוגים של דגים צבי מים לובסטרי כלבים חתותןלים..בקיצור כל חיה שראיתי גידלתי.
חוץ מיזה אני גר ברמת גולן...
אני מגדל חמור ושמו טוני
בתמונה הוא קצת משוויץ בשייניו החדשות
(פשוט לראות ולהתרשם)
107167-5.jpg
היום ארה בלו אנד גולד האכלת יד ,קקדו עין חשופה האכלת יד, בעבר 4 קוואקרים האכלת יד , קוקטיל האכלת יד , וקוניור שמש האכלת יד