מה אתם מגדלים?
הווה:קוניור שמש,תוכונית,ושתי קוקטיילים
עתיד:אקלקטוס\אמזונה,חוות לורים
מגדל: קוניור גרין צ'יק, שלושה תוכונים שהחתמתי וזוג פסיפיקים.
בעתיד: עוד פסיפיקים ופרקיטים, והחלום המתוק: חווה.
מגדל:תוכון אוסטרלי(מוכתם)
בעתיק:גא'קוים הרבה גא'קוים!
אני מת"א ויש לי ניסיון של כ14 שנה בגידול תוכים.
אני לא אוהב תוכים קטנים וכל הכיף שלי הוא לגדל תוכים גדולים שדורשים צומת לב, בשבילי זה אתגר.
בעבר גידלתי ג'אקויים עד שנמאס לי ועברתי לקאקדו. הקאקדו מת בנסיבות מעציבות כאשר המנקה הפילה עליו פסל כבד. זאת הייתה טראומה קשה מאוד מבחינתי.
כיום אני מגדל כבר שנה וחצי ארה מסוג B&G נקבה בשם "שיר"
היא מדהימה וכבר בגיל 4 חודשיים הוציאה את המילה הראשונה, כיום יש לה אוצר מילים ענקי ומגוון טריקים יפים.
למי שכתב פה שצריך להיות מליין בשביל ארה, זה תלוי מה סדר העדיפויות שלך ושלי היה לקנות תוכי לחיים ולא משנה באיזה מחיר.
אם תרצו תמונות אני אשמח לעלות לכאן.
:D
יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

לוח חיות מחמד סנייקס! הלוח המקצועי ביותר לתחום החיות האקזוטיות ועוד...
מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!
מחפשים וטרינר? כנסו ל-לוח הוטרינרים שבאתר סנייקס!
הצטרפו גם לקבוצה של הקהילה שלנו בפייסבוק
😁 בקהילה למעלה מ- 17,000 מגדלים קבועים מרחבי הארץ!
אני קוניור_עמית מהפורום הישראלי לתוכים
ד"א אני מסתבך לעלות את התמונה...יש משהו שצריך לעשות שונה מפורומיים אחרים כדי לעלות תמונות?
יומני גידול ומעקב לבעלי חיים! כל המידע על החיות שלכם ביומן דיגיטלי השומר תיעוד גידול ומציגי גם סטטיסטיקות לאורך זמן, ניתן להוסיף מטפלים, להצמיד ספקי מזון, את הטרינרים של חיה שלכם, להוציא למכירה או למסירה בלוח סנייקס! ואפילו להעביר את היומן בעלות לבעלים החדש כדי שיוכל להנות מהמידע ההיסטורי ולהמשיך לעדכן!

מחפשים מזון לחיות אקזוטיות? כנסו ל-לוח לאיתור מזון לחיות אקזוטיות היחיד מסוגו בישראל!
*ציוד *אבזרים *מזון *בעלי חיים
רח' הגליל 78 גני תקווה 03-53-555-63
אתר הבית :www.exoticanimals.co.il
יבואנים רשמיים של Reptapets אוסטרליה
זה שלך ?

*ציוד *אבזרים *מזון *בעלי חיים
רח' הגליל 78 גני תקווה 03-53-555-63
אתר הבית :www.exoticanimals.co.il
יבואנים רשמיים של Reptapets אוסטרליה