heterometrus cyaneus

אחד האסייתים היותר אהובים עלי
בבגרות הם מזכירים את האמפרטורים בגלל העוקץ האדום (למי שיש תמונה של בוגר מוזמן להעלות אותה, הם הרבה יותר מרשימים בבגרות)

"העולם בנוי משלושה סוגי אנשים, אלה שיודעים לספור ואלה שלא..."
מגדל:עקרבים,טרנטולות,נדלים,עקרבישים,עקרבשוטים,נחשים,לאופרדים,חלזונות וחרקי האכלה
מצאתי תמונה של בוגר אבל פחות יפה...
http://www.ub.ntnu.no/scorpion-files/h_cyaneus.jpg
מגדל:עקרבים,טרנטולות,נדלים,עקרבישים,עקרבשוטים,נחשים,לאופרדים,חלזונות וחרקי האכלה
אני דווקא יותר אוהב את אלה
את האמפרטור שלי (הזכר) אני יכול להחזיק אבל כל תנועה שלא במקום ואני גמור (אני אפילו לא רוצה לדבר על הנקבה...)
אבל, אם תרצה אני יוכל להראות לך תמונה שלי עם האסייתי הזה על הפנים, זה העקרב הכי לא תוקפן שאי פעם ראיתי (יש לי זכר ונקבה, אבל יש עוד חצי שנה-שנה לבגרות...)
אגב, יש לך כזה?
אולי תעלה תמונה שלו, ואם יש לך מקור מידע עליהם אני אשמח :)
תשתדל להעלות תמונות בגודל גדול יותר פעם הבאה... תעתיק את הקישור שמופיע לך -מתחת- לתמונה אחרי שאתה מעלה אותה באתר ההוא, זה יציג אותה בגודל גדול.
יפה מאוד..

אני באמת מקווה מתישהו להביא איזה עקרב אחד מהעולם ולא לגדל רק כאלו מהארץ...
לא הבנתי אותך עידן
יש שם forum 1
ויש שם forum 2ומעליהם יש עוד משהו
על איזה אחד ללחוץ?
שלומי אני תמיד טענתי שעקרבים זה יצורים עם אופי. יש אימפרטורים רגועים כמו כלבלבים ויש כאלה הרבה יותר תוקפניים. אני מניח שזה קשור לדרך הגידול שלהם ומהלך החיים שלהם אבל יכל להיות שזה גם עניין של גנים.
אחי אין לי מצלמה דגיטלית אז בכל מה שקשור לתמונות אינ די חסר תועלת..אני אנסה לחפש ל משהו.
סתם שאלה
איזה עוד עקרבים אתה מגדל?
אגב, האמפרטורית שלי כנראה נקנתה ממישהו שתפס אותה בטבע (בגלל שהיא הייתה בהריון...)